کد خبر 1597931
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۰
ماهی دودی

دودی کردن ماهی فرایندی است کهن که از صدها سال پیش در شمال کشورمان رایج بوده است.

به گزارش مشرق، دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه های گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
    9 12
    چنر بار خریدم اصلا قابل خوردن نبود. شور و تلخ
    • احمد IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
      7 1
      قبلش باید توی آب چند بار بزاری
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
    8 8
    خیلی بد مزس به مزاج هر کسی جور نمیاد.
    • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
      17 0
      روش استفاده داره ، در حقیقت مثل سس سویا می ماند ، سس و مزه غذا است نه خود غذا . باید درکنار برخی غذاها که فاقد نمک یا کم نمک هستند مصرف شود . خلاصه که روش مصرف خیلی مهم است. قدیمیها تو یک ظرف کوچک و تو دم برنج می گذاشتند و بخار پز میکردند و در کنار برخی غذاها میل میکردند. برخی هم تو روغن تفت میدهند و باز به عنوان مزه غذا میل میکنند. زیاد خوردنش به دلیلی نمکی بودن به صلاح نیست اما اندازه آن در کنار غذاهای شمالی بی نظیر است . نوش جان
    • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
      8 1
      مراحل طبخ چند مرحله ای داره اگر درست انجام بشه تلخی و شوری اون از بین میره و بسیار هم خوشمزه است
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
    21 0
    این ماهی رو باید یک تکه کوچک لای برنج گذاشت و دم کرد خالی خوردن اون با هر مزاجی سازگار نیست.
  • IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
    3 2
    چقدر هم بهداشتی،رو کف زمین گذاشتن
    • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
      3 1
      بله غیر بهداشتی هست
  • DE ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
    3 1
    چه جالب قبلا فک میکردیم ماهی که پیر و فرتوت شد و به روغن سوزی افتاد و دود داد را ماهی دودی میگن عین فلاخن داوود منظور عین فلافل بادود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس