امام جمعه شهرری با تبیین علل رسیدن به موفقیت گفت: مجتمع آموزشی حکمت، شبیه مدارس علمیه است.


 به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی شاهچراغی عصر سه‌شنبه و همزمان با سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به‌همراه حجت‌الاسلام والمسلمین محمد تقدیری رئیس حوزه علمیه و عضو شورای فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام در محل مجتمع فرهنگی و آموزشی حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه‌السلام (مدارس پسرانه و دخترانه حکمت) حاضر و در جشن و مراسم دانش‌آموزان شرکت کرد.

امام جمعه شهرری در گام نخست در محل دبیرستان دوره دوم حکمت حاضر و از نمایشگاه دستاوردهای انقلاب بازدید و در ادامه در جمع دانش‌آموزان به ایراد سخنرانی پرداخته و با عرض تبریک سالگرد پیروزی انقلاب بخشی از دستاوردها و ثمرات پربار انقلاب را یادآوری کرد.

شاهچراغی و همراهان در محل دبیرستان دوره اول حکمت حضور بهم رسانید و در نماز جماعت با حضور پرشور و گرم تمام دانش‌آموزان شرکت کرد و در ادامه ضمن ایراد سخنرانی و تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر بخشی از خدمات و ارزش‌ها و آثار پرخیر و برکت انقلاب اسلامی را یادآور شدند و در ادامه دانش‌آموزان سرود جمعی و همگانی متناسب با ایام فجر انقلاب را اجرا کردند.

امام جمعه شهرری در ادامه از زحمات و تلاش‌های ارزنده مسئولان، مدیران و پرسنل مجتمع فرهنگی و آموزشی حکمت در ارائه خدمات آموزشی و تربیتی به دانش‌آموزان و تأثیر مثبت و سازنده فرهنگی مجموعه بزرگ حکمت در منطقه مذهبی و ولایت‌مدار شهرری تقدیر و تشکر به‌عمل آوردند.

دانش‌آموزان مجتمع آموزشی حکمت اشبه به طلاب حوزه‌های علمیه است/مجتمع آموزشی حکمت شبیه مدارس علمیه است

شاهچراغی در مراسم بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که با حضور جمعی از نخبگان و فرهیختگان و دانش‌آموزان مجموعه آموزشی حکمت برگزار شد، ضمن تبریک دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا اظهار داشت: دانش‌آموزانی که در مجتمع آموزشی حکمت مشغول تحصیل هستید، انصافاً چهره‌های نورانی و مستعد هستند و اشبه به طلاب حوزه‌های علمیه است.

وی گفت: آدم وقتی وارد مدارس حکمت می‌شود، چنان فضاها و چنان چهره‌های نورانی رو می‌بیند فکر می‌کند که وارد مدارس علمیه شده است.

دانش‌آموزان مجتمع حکمت آینده خوبی را برای کشور رقم می‌زنند

امام جمعه شهرری افزود: الحمدلله که این چهره‌های نورانی و مستعد و آماده آیندگان خوبی رو ان‌شاءالله برای کشورمان رقم خواهد زد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیریت و معلمان مجتمع آموزشی حکمت بیان داشت: امیدوارم که خداوند به همه شما خیر دنیا و آخرت رو ان‌شاءالله عنایت بفرمایید که این بالاترین دعاهاست.

تشریح عوامل موفقت

شاهچراغی با بیان اینکه برای موفقیت چند مورد ضرورت دارد، گفت: اگر کسی می‌خواهد به جایی برسد در همین دوران تحصیلش چند مورد را محتاج است، اگر آدم آن چند مورد را داشته باشد به هر درجه و مقاوم و مرتبه‌ای که بخواهد، خواهد رسید.

وی شناخت راه را نخستین گام برای رسیدن به موفقیت دانست و افزود: انسان راهش را باید بشناسد. ما می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم، اگر کسی ندانسته وارد راهی بشود مطمئناً موفق نخواهد شد.

امام جمعه شهرری افزود: حضرت امیرالمومنین علی‌بن‌ابیطالب (ع) می‌فرماید: «کمیل؛ هر حرکتی را که انجام می‌دهی باید همراه با شناخت باشد.»

وی خاطرنشان کرد: شما وقتی وارد مدرسه شدید از همین الان باید راهتان را به درستی بشناسید، برای چه درس می‌خوانید؟ چه‌کار می‌خواهید انجام دهید، همه این‌ها به هر صورت برای شناخت راه مهم است. برای رسیدن به موفقیت حرف اول را شناخت راه می‌زند و اگر انسان راهش را نشناسد توفیقی هم نخواهد داشت.

شاهچراغی مشخص کردن هدف را دومین مولفه برای رسیدن به موفقیت اعلام کرد و افزود: تا کجا می‌خواهید پیش بروید؟ و هدفتان از درس خواندن چه هست و چه خدمتی را می‌خواهید انجام دهید؟ این هم ضمن آغاز کار هست درس خواند سپس دانشگاه رفتن و بعدش چی، پس باید هدف از همین حالا مشخص شود.

وی ادامه داد: سابقاً بچه‌ها که می‌‌آمدند در تلوزیون از آن‌ها می‌پرسیدند که می‌خواهید چه کاره شود؟ می‌گفتند که خلبان، معلم، پلیس و خلاصه هرکسی دنبال کاری و هدف خیلی مهم است.

امام جمعه شهرری اظهار داشت: اگر انسان یک هدف بلندی داشته باشد و هدفش، هدف بزرگی باشد انسان این توانایی را دارد که قله را طی کند و خدا این استعداد را در وجود انسان قرار داده است که همه موانع را طی کند و انسان فلج هم اگر اراده داشته باشد، می‌تواند قهرمان دو شود و همه مراحل کمال را طی کند و به هرجایی که بخواهد برسد.

وی نظم را سومین علت رسیدن به موفقیت برشمرد و تاکید کرد: نظم در رسید به موفقیت خیلی تأثیر دارد. انسان باید خوابش معلوم باشد، ورزش معلوم باشد و تمام امور زندگیش باید معلوم باشد هم باید درس خواند هم باید نظم داشته باشید.

موبایل گرفتاری است که گریبان‌گیر خانواده‌ها شده است / تاکید بر ورزش و غنی‌سازی اوقات فراغت به واسطه ورزش

شاهچراغی عنوان کرد: متأسفانه گرفتاری‌هایی که درحال حاضر گریبان‌گیر خانواده‌ها شده است مسئله موبایل و وقت گذاشتن بیش از حد برای آن می‌باشد.

وی با بیان اینکه ورزش هم اهمیت ویژه‌ای دارد، گفت: تا آنجا که می‌شود روزی یک ساعت ورزش در برنامه روزانه گنجانده شود چرا که عقل سالم در بدن سالم است و نشاط حاصل از ورزش در ذهن می‌تواند در درس خواند نیز تأثیر خوبی داشته باشد.

امام جمعه شهرری تلاش و جدیت در کارها را عامل دیگری برای رسیدن به موفقیت خواند و تاکید کرد: اگر فردی کاری را شروع کرد با جدیت و تلاش آنرا به سرانجام برساند و هر فردی این موارد را که اشاره شد را رعایت فرماید می‌تواند به مراحل بالای علمی و تربیتی برسد.

شاهچراغی با بیان اینکه اما اگر بخواهید آخرت را هم داشته باشید باید یک توفیق الهی هم شامل حالتان بشود، افزود: حداقل رعایت این موارد از طرف فرد سبب آباد شدن دنیای آن می‌شود.

وی بیان داشت: همه این کارها را اگر انجام دهید اگر خدا نخواهد به هیچ جا نخواهید رسید و تا رضایت خداوند نباشد شما به هیچ توفیقی دست نخواهید یافت.

امام جمعه شهرری عنوان کرد: نمازی که می‌‌خوانیم، احترامی که به پدر و مادر و معلم می‌گذاریم توفیق است.

هدف فقط دنیا نباشد، به آخرت نیز توجه داشته باشید/رضایت خدا در شناخت وظیفه انقلابی است

وی گفت: به همین دلیل درس که می‌خوانیم همت ما تنها دنیا نباشد بلکه به آخرت نیز توجه داشته باشیم و این حاصل نخواهد شد مگر اینکه رضایت خدا را همراه داشته باشیم.

شاهچراغی افزود: رضایت خدا هم برای شما خوب درس خواندن و شناخت وظیفه انقلابی خود است. زیرا که امید آینده و نسل‌های بعدی به شماست.

هدفتان خدمتگزاری خوب برای جامعه باشد

امام جمعه شهرری در پایان ضمن آرزوی موفقیت و پیروزی برای دانش‌آموزان مجتمع آموزشی حکمت در پناه خداوند متعال تصریح کرد: هدفتان رئیس جمهور شدن نباشد و خدمتگزار خوب برای جامعه بودن باشد، دراین صورت خدا شما را در دنیا و آخرت بالا خواهد برد و عاقبت بخیر خواهید شد.

گزارش تصویری حضور امام جمعه شهرری در مجتمع فرهنگی و آموزشی حکمت 

نیم نگاهی به مجتمع فرهنگی و آموزشی حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام (مدارس پسرانه و دخترانه حکمت)

کمبود فضاهای آموزشی، به‌ویژه برای دانش‌آموزان با استعداد، همیشه به‌عنوان یکی از محرومیت‌های قابل توجه جنوب تهران و شهرری مطرح بوده است. خصوصاً برای دانش‌آموزانی که از استعداد بالا برخوردار بوده ولی والدین آن‌ها از امکان مالی کافی برخوردار نیستند. 

آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام برای پر کردن این خلأ در محروم‌ترین منطقه شهرری،‌ نخستین گام را برای احداث مجتمع آموزشی فرهنگی با اختصاص 42 هزار متر مربع از زمین‌های موقوفی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام به این امر مهم آغاز کرد و کلنگ شروع عملیات اجرایی این مجتمع در سال 1375 به زمین زده شد. 

احداث این مجتمع با توجهات ویژه آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام و نماینده ولایت و همکاری مؤثر مسئولان طرح و هیئت امناء آغاز شد. 

فاز اول و دوم و سوم این مجتمع در سه مقطع آمادگی، ابتدایی و راهنمایی پسرانه و دبیرستان پسرانه بعد از پنج سال در سال 1380 و 1381 و سال 1384در زمینی به‌مساحت 15 هزار متر مربع به‌صورت رسمی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

اهداف

مجتمع آموزشی فرهنگی حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام که در سال 1380 که این سال توسط رهبر معظم انقلاب به نام مبارک حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه‌‌السلام نام‌گذاری شد، فعالیت خود را با هدف جذب دانش‌آموزان مستعد و برخوردار از استعدادهای درخشان جهت تغییر جو فرهنگی منطقه، الگوسازی برای دیگر مراکز شهرری، بسترسازی برای دانشکده‌های آستان، خدمت به محروم‌ترین و مستعدترین اقشار جامعه و دانش‌آموزان این منطقه بدون در نظر گرفتن توان مالی و صرفاً با توجه به استعداد آنان در جهت کادرسازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فعالیت خود را آغاز کرد تا با توجه به تأکیدات تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) و نماینده ولایت فقیه در مسیر تعلیم و تربیت آینده سازان میهن اسلامی گامی هر چند کوچک برداشته شود.

ویژگی‌ها

احداث مجتمع آموزشی و فرهنگی به تفکیک برای پسران و دختران از پیش‌دبستان تا پیش‌دانشگاهی در دو مجموعه جدا از هم در مساحت 42 هزار متر مربع

به‌کارگیری امکانات پیشرفته آموزشی و کمک آموزشی مطابق با جدیدترین استانداردها همراه با شاداب‌سازی بی‌نظیر فضای آموزشی

بهره‌گیری از کادر آموزشی مجرب و واجد صلاحیت‌های علمی و اخلاقی مناسب

جذب دانش‌آموزان صرفاً بر اساس ضرایب هوشی و استعدادهای ذاتی آنان نه توان اقتصادی خانواده

ایجاد هماهنگی بین خانه و مدرسه و آموزش مستمر اولیاء در جلسات آموزش خانواده با بیش از 50 جلسه در سال

دانش‌افزایی مستمر کادر علمی به‌صورت حضوری و غیرحضوری

محتوا‌سازی جهت استفاده از مکمل‌های آموزشی، فرهنگی هنری در سطوح مختلف تحصیلی در 30 طرح کلی

نخستین دریافت کننده استاندارد‌سازی و ایزو در سطح شهرری و پنجمین مجموعه دارنده این استاندارد در سطح مدارس کشور

نخستین مبدع طرح‌های پژوهشی در قالب طرح‌های 13 ساله برای دانش‌آموزان و اولیاء از پیش دبستان تا پیش‌دانشگاهی

شناسایی مجتمع در سطح مدارس برتر تهران که در این زمان کوتاه در ردیف مدارس برتر قرار گرفته و حتی در مواردی نیز فراتر رفته و مبدع بعضی از طرح‌های مختلف بوده است

میانگین معدل ابتدایی 19.80، راهنمایی 19.40 و دبیرستان 19.9 است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس