کد خبر 1787452
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹

به گزارش مشرق، جزیره آشوراده تنها جزیره ایرانی دریای خزر، این روزها بیش از هر زمان دیگری در سکوت فرو رفته است؛ جایی که زمانی صدای تورهای صیادی و رفت‌وآمد خانواده‌ها در آن جریان داشت، حالا به چند صیاد باقی‌مانده و خانه‌هایی نیمه‌متروک خلاصه شده است. بالا آمدن آب در سال‌های گذشته، بسیاری از ساکنان را ناچار به ترک خانه‌هایشان کرد و در سال‌های اخیر نیز خشکسالی و بحران در خلیج گرگان، معیشت همان اندک ساکنان باقی‌مانده را با چالش جدی روبه‌رو کرده است.

این جزیره علاوه بر ظرفیت‌های مغفول گردشگری طبیعی و ساحلی، دارای بنای تاریخی ارزشمندی از قرن نوزدهم از جمله قلعه‌ای متعلق به دوره قاجار است و پوشش گیاهی متنوع و چشم‌اندازهای بکر آن، آشوراده را به گنجینه‌ای کمتر بهره‌برداری‌شده در شمال کشور تبدیل کرده است؛ ظرفیتی که در صورت برنامه‌ریزی اصولی می‌تواند به احیای حیات اقتصادی و اجتماعی منطقه کمک کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • میثم IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۳
    2 0
    واقعا چرا انقدر نامرتب و کثیف و آلوده. واقعا نمیشه چند نهال زیبا برای حفظ طبیعت و اکوسیستم داخل این جزیره کاشت؟ واقعا تنبلی و بی سلیقگی حد ندارد!؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس