نیمه اول آبان ماه فصل برداشت انار در استان یزد است. برداشت انار در باغشهر تفت ۲۰ روز ادامه دارد. مهمترین ویژگی انار این منطقه این است که قابلیت نگهداری بیش از پنج ماه در انبارهای معمولی را دارد.
یزد یک شهر کویری است! طبیعتا آب هم ندارد! لزومی نداره در چنین اقلیمی کشاورزی وجود داشته باشد!!!
محصولات کشاورزی را با نفت از کشورهایی که پرآب هستند تهاتر و وارد کنید و کشور خشکمون رو از بی آبی نجات بدهید!
تمام مناطق خشک و کم آب کشور باید این موضوع رعایت بشه! باید کشاورزی که طبق آمار بیش از 90% مصرف آب کشور رو به خودش اختصاص داده در مناطق خشک و کم آب ممنوع و این موضوع تبدیل به قانون بشه!
اولا واردات وابستگی میاره و ما نباید متکی به واردات باشیم
دوما مصرف آب در ایجا علاوه بر کشاورزی در تولید گوشت هم موثره
سوما بررسی بشه که آیا مصرف آب در باغات انار زیاده یا خیر؟ چون یزد از قدیم به کشاورزی هایی روی آورده بودن که کم مصرف بود
همچنین به جای تعطیلی و بیکاری چگونه قراره جبران بشه بلکه پولی به جیب وارد کننده میرسه
در آخر بجای تعطیل کردن بهترین کار راهکار برای مصرف بهینه است نه واردات
آب مناطق پر آب رو به بهانه آب شرب به استان یزد منتقل کردید واون مناطق پر آب رو خشک کردید از آب تحت عنوان شرب ولی به صنعت و کشاورزی و گلخانه استفاده کردید تا میوه های بی کیفیت تولید کنید.