به جای این مسخره بازی ها بهتره که فکری برای حذف یا ترور رئیس کمیسیون بهداشت و وزیر بهداشت و انتخاب رشته پزشکی کنید چون سرانه پزشک ایران کمه و مافیایی است و قیمت بالاست و کشور هم جرات صحبت ندارد و وزیر بهداشت هم لوکس و مرفه است و احتمال تصمیمگیری توسط انگلیس است.
نامه رو دقیق نخواندید. مشکل استفاده از دستگاه نیست، مشکل چگونگی ثبت دستگاه در سامانه مالیاتی است. این قدر عجولانه هر موضوعی را به دستاویزی برای نمک ریختن تبدیل نکنیم.
از خدا بترسید. نحوه ثبت نام در سامانه مالیاتی رو هنوز آموزش نداند و هیچ چیزش مشخص نیست.و تازه خود سامانه خطای نرم افزاری داره. چرا انقدر بی انصافی می کنید ؟ ویل لکل همزه لمزه.
آخه آدمهای ناحسابی ، دو دقیقه هم فکر کنید که شاید اشتباه میکنید و اشتباه میفهمید.
از دهن گرسنه راحت میشه لقمه را گرفت چون هدفش مردن و رفتن به بهشت برای زندگی خوبه ولی از دهن پزشک و سردمدار نمیشه لقمه را گرفت چون دنبال خرید پورشه و اپارتمان ۲۰ طبقه است
این نشان میده یک درصد قدرتمند و پولدار هرشغلی چکار ها نمیکنه.چقدر قدرت داره.بقیه هم چوب این درصد را میخوره.دوستان نیازی نیست وارد مطب پزشک محلتون بشید و آموزش بدید.خود من ده ساله کارتخوان دارم.هرسال هم مالیات میدم.
اگر در قوانینشون جدی باشن، نیاز نیست ما چیزی یاد کسی بدیم خودشون ماورای این ماجرا هستند! اینا قناری رو رنگ میکنن جای کلیه پیوند میدن تازه کارم میکنه! پزشک ایرانی کارش درسته
این چندمین نظره که من در این مورد گذاشتم.
۱- اکثر پزشکا کارت خوان دارند و مقاومت برای نصب کارت خوان وجود نداره اعتراضات برای تبعیض مالیاتی هست. چرا مالیات بقیه صنوف بر مبنای خود اظهاری باشه ولی برای پزشکا باید به تراکنش کارت خوان مراجعه بشه. آیا بقیه صنوف فروشنده وکیل صافکار آتلیه دار رستوران دار فروشنده خودرو درآمد ندارند یا خود اظهاری واقعی دارند و فرار مالیاتی ندارند؟ یا اقتصاد کشور نیاز به مالیات اون ها نداره؟
۲- تنها قشری که سال ۹۸ افزایش تعرفه نداشته با وجود افزایش سرسام آور قیمت ها پزشکان بوده اند که خود این سنکین ترین مالیاته فکر کنم همین هدیه برای روز پزشک کافی باشه.
۳- البته سایت مشرق و خوانندگان می گن انقدر پرداختی زیاد هست که نیاز به افزایش نداشته پیشنهاد می کنم خبرنگاران مشرق از روی صندلی هاشون بلند شن و به بیمارستان های دولتی برن تا ببینن دستمزد جراحان چقدره و با جه تاخیری پرداخت میشه دستمزد جراحی لاپاروسکوپی کیسه صفرا ۱۹۰ هزار تومنه و بنده هفته گذشته کارانه دی ماه رو گرفتم . کدوم قشر طلبکار از پزشک ۹ ماه برای طلبش صبر می کنه؟
۴- بیشتر از ۹۰ درصد خدمات بستری در کشور در بخش دولتی انجام میشه.