کد خبر 841421
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۰
گوشت نمایه

گوشت را در آب نگذارید، به خصوص آن را در آب گرم نگذارید.

به گزارش مشرق، یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود.

گوشت را در آب نگذارید، به خصوص آن را در آب گرم نگذارید، زیرا این کار ظاهر و طعم آن را خراب می کند.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • قریشی IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۲
    0 0
    چیز تازه ای نبود ... معمولا همه نیم روز قبل از مصرف گوشت رو از فریزر به یخچال منقل میکنند تا یواش یواش آب بشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس