کد خبر 48035
تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۷

با دستور دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري و سرپرست وزارت نفت يک فروند هواپيما براي انتقال مجروحان و حادثه ديدگان انفجار پالايشگاه نفت آبادان از تهران عازم اين شهر نفت خيز شد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، با دستور دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور و سرپرست وزارت نفت يک فروند هواپيما براي انتقال مجروحان و مسمومان حادثه انفجار گاز در پالايشگاه ابادان از تهران به اين شهر پرواز کرد.
پيگيريهاي خبرنگار مهر از حادثه آتش سوزي و انفجار طرح بنزين سازي پالايشگاه نفت آبادان نشان مي دهد، نشت گاز در يکي از واحدهاي فرآيندي پالايشگاه منجر به اين حادثه شده است.
صبح سه شنبه همزمان با حضور محمود احمدي نژاد براي افتتاح پروژه بنزين سازي پالايشگاه آبادان، بخشي از اين پالايشگاه دچار انفجار شد.
هنگامي که يک دستگاه براي تست در محل پروژه قرار گرفت دچار انفجار شد و تا اين لحظه 12 نفر مجروح و دو نفر نيز کشته شده اند.
بلافاصله پس از اين انفجار، افراد حاضر در اين مراسم محل را ترک و هم اينک مراسم سخنراني رئيس جمهور در محل باشگاه گلستان به پايان رسيده است.
اين حادثه بلافاصله با حضور ماموران آتش نشاني و HSE پالايشگاه آبادان مهار شد و مجروحين به بيمارستان نفت آبادان منتقل شده اند.
هم اکنون آتش سوزي در سطح واحدهاي منفجر شده به طور کامل مهار شده است اما انتشار گسترده گازهاي سمي منجر به مسموميت و گازگرفتگي کارکنان پالايشگاه آبادان و برخي از حاضران در اين پالايشگاه شده است.
هدف از طرح توسعه‌ پالايشگاه نفت آبادان علاوه بر توليد بنزين سوپر با عدد اکتان 93، توليد روزانه 250 تن پروپيلن، 330 تن خوراک گازي صنايع پتروشيمي و يکصد تن گوگرد است.
با اجرا و تکميل اين طرح ظرفيت توليد فرآورده‌هاي نفتي در قديمي‌ترين پالايشگاه نفت خاورميانه 45 هزار بشکه به ظرفيت فعلي آن که حدود 430 هزار بشکه است، افزوده خواهد شد.
پيش بيني مي شود با راه اندازي کامل اين پروژه نفتي روزانه 4.5 ميليون ليتر بنزين به ظرفيت توليد کشور افزوده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس