کد خبر 1846108
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۶
کالابرگ سه دهک مشمول شارژ شد

امروز شنبه ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۵ کالابرگ خانوارهایی که رقم انتهای کدملی سرپرستان آنها ۳، ۴، ۵ و ۶ است، شارژ شد.

به گزارش مشرق، کالابرگ سرپرست خانوارهای با رقم آخر کد ملی سه تا ۶، امروز شنبه ۲۵ مهرماه شارژ شد و این خانوارها می‌توانند برای خرید مایحتاج موردنیاز خود به فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌های طرف قرارداد با کالابرگ مراجعه و اعتبار خود را خرج کنند.

در چارچوب تغییرات جدید، از مرداد ماه، فاصله نوبت‌های شارژ از ۵ روز به ۱۰ روز افزایش یافته است. بر اساس اعلام وزارت رفاه، از این پس فرآیند واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار در سه بازه زمانبندی پانزدهم هرماه، بیست و پنجم هر ماه و پنجم ماه بعد انجام می‌شود. به‌طوری که سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی‌شان ۰، ۱ و ۲ باشد و خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی و نیروهای مسلح، هر ماه روز پانزدهم، سرپرست خانوارهای با رقم آخر کد ملی سه تا ۶، هرماه روز بیست‌وپنجم و سرپرست‌های با کدملی‌ رقم ۷ تا ۹ روز پنجم ماه بعد اعتبار کالابرگی خود را دریافت می‌کنند.

تمدید مهلت ثبت درخواست افزایش اعتبار کالابرگ تا ۲۷ مهر

همچنین طبق اعلام سازمان هدفمندی یارانه‌ها، در راستای افزایش اعتبار کالابرگ در این مرحله، حدود ۴۰ میلیون نفر از هموطنان، معادل ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار، پس از تکمیل فرم خوداظهاری و ثبت درخواست، مشمول افزایش اعتبار کالابرگ خواهند شد.

با هدف تسهیل دسترسی متقاضیان و فراهم‌کردن فرصت بیشتر برای تکمیل اطلاعات، مهلت ثبت درخواست افزایش اعتبار کالابرگ تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۷ مهرماه تمدید شده است.

سرپرستان خانوار مشمول طرح که پیامک اطلاع‌رسانی دریافت کرده‌اند، می‌توانند علاوه بر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی my.gov.ir، از طریق بازوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در پیام‌رسان بله به نشانی @hadafmandi_yaranehbot نیز فرم خوداظهاری و درخواست خود را تکمیل کنند.

ثبت درخواست از طریق یکی از دو مسیر اعلام‌شده امکان‌پذیر است و متقاضیان می‌توانند با استفاده از روشی که برایشان دسترس‌پذیرتر است، اطلاعات خود را ثبت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • محمد IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    1 0
    شارژ نشده استعلام بگیرید نرین خرید دست خالی برگردین.
  • مصطفی IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    1 0
    من که نه خونه دارن و نه ماشین پس چرا افزایش ندادن درامد ماهاینه من ۱۰تومنم نیست این چه قانون و انسافیه
    • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
      1 0
      بجای کامنت گذاشتن اینجا برو فرم رو تکمیل کن. عجیبه
  • IR ۱۳:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    0 0
    به نظرم کالابرگ رو ازش مالیات بگیرید
  • قاسم IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    0 0
    سلام متاسفانه جمعه با کد ملی 7 رفتم ولی اجازه ورود نداد چه کنیم؟این خبر را به دولت برسانید وپیگیر باشید واعلام کنید
  • مراد IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    1 0
    یکی از سوالات اظهار نامه کالابرگ این است که آیا خانوار شما خودرو شخصی دارد ؟ این باید مشخص شود خودروی است که صد میلیارد پولش است و خودرو من یک پیکان قدیمی که صد میلیون نمی ارزد . آیا این خودرو من سرمایه ودر آمد حساب میشود ؟
  • صلاح IR ۱۹:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    1 0
    پر کردن فرم نقشه ای است که میخواهند آن یک میلیون را هم حذف کنند . میگن خودرو داری .زمین هم داری .پس یک میلیون هم بهت تعلق نمیگیرد .فرم را پر نکنید
  • IR ۰۷:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۷
    0 0
    پدرمن بازنشسته است ۲۵ تومان میگیره نصف پول دارو ۳ نفر هستیم یک خانه ۶۰ متری داریم بیا فرم پر کنم وقتیکه نیامده چه کارکنم ولی طرف خانه دارد ماشین حقوق خوبخ امده یکی دیگه دوتا خانه داره میگه زدم مستاجر چون خانه قولنامه ای ولی برای ما نیامده بکی پسربهزیستی خانه بزرگ با حقوق بازنشستگی نفری ۵۰۰ برای ۳ تا ریختن پس دولت جان دهک بندی اشتباه است برو دهک بندی درست راست میگم راست میگم طرف با پراید یک خانه ۵۰ متری نیامده به خدا برای ما زده مشمول نیستی بیا درست برسی کن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس