کد خبر 1845792
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۱
دستگیری تیم سازمان‌یافته مرتبط با جریان‌های ضدانقلاب در استان کرمان

دادستان کرمان از دستگیری اعضای یک تیم سازمان‌یافته مرتبط با جریان‌های ضدانقلاب در استان کرمان خبر داد.

به گزارش مشرق، مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از دستگیری اعضای یک تیم سازمان‌یافته مرتبط با جریان‌های ضدانقلاب با تلاش‌های سربازان گمنام آقا امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه خبر داد و اظهار کرد: این افراد در اقدامات ضدامنیتی از جمله آتش‌زدن اماکن و فعالیت‌های تبلیغی سازمان‌یافته نقش داشته‌اند.

بخشی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای شناسایی و برخورد با عوامل اقدامات ضدامنیتی گفت: اعضای این تیم با ارتباطات سازمان‌یافته، اقداماتی را با ماهیت ضدامنیتی از جمله آتش‌زدن اماکن و فعالیت‌های تبلیغی با اهداف مورد نظر جریان‌های ضدانقلاب دنبال می‌کردند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان با تأکید بر برخورد قانونی با اقدامات مخل امنیت عمومی تصریح کرد: رسیدگی قضایی به این پرونده با هدف شناسایی ابعاد فعالیت‌های سازمان‌یافته، بررسی نقش و میزان مداخله هر یک از متهمان و احراز ارتباطات احتمالی آنان ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس