هزینه تفریح ترامپ در ایرلند از جیب مالیات‌دهندگان آمریکایی

بررسی اسنادی نشان می‌دهد ده‌ها هزار دلار از پول مالیات دهندگان آمریکایی، صرف تفریح ترامپ در ایرلند شده است.

به گزارش مشرق، براساس اسناد دولتی آمریکا که روزنامه «ایندیپندنت» بررسی کرده، حدود ۳۰ هزار دلار از بودجه مالیات‌دهندگان برای اجاره خودروهای گلف مورد استفاده نیروهای سرویس مخفی آمریکا در جریان سفر دونالد ترامپ به باشگاه شخصی‌اش در دونبگ ایرلند هزینه شده است.

در خلاصه قرارداد، این هزینه با عنوان «اجاره فوری خودروی گلف برای رئیس‌جمهور در دونبگ» ثبت شده و مبلغ تعهدشده برای آن ۲۶ هزار و ۳۵۳ دلار و ۴۷ سنت بوده است.

ترامپ برای تماشای دور پایانی مسابقات آزاد ایرلند به این منطقه سفر کرده بود و خودروی زرهی ویژه‌ای با نام «گلف فورس وان» او را در زمین گلف جابه‌جا می‌کرد.

این نخستین‌بار نیست که هزینه اجاره خودروی گلف‌ برای حفاظت از ترامپ از بودجه عمومی پرداخت می‌شود؛ در ژوئن ۲۰۲۵ نیز بیش از ۵۵۰ هزار دلار برای اجاره این خودروها در باشگاه ترامپ در بدمینستر نیوجرسی اختصاص یافته بود.

دونالد ترامپ رئیس دولت تروریستی آمریکا، هفته گذشته به ایرلند رفته بود.

همزمان با سفر ترامپ به ایرلند، صدها نفر از معترضان در خیابان‌های دوبلین تجمع کردند و مخالفت خود را با حضور او اعلام کردند.

معترضان با در دست داشتن بنرها و پلاکاردهای مختلف، سیاست‌ها و سوابق سیاسی ترامپ را هدف قرار دادند. روی یکی از بنرهای بزرگ عبارت «به ترامپ خوش‌آمد نمی‌گوییم» دیده می‌شد و در کنار آن، شعارهایی مانند «نژادپرست»، «منکر تغییرات اقلیمی»، «توانمندساز نسل‌کشی» و «جنگ‌افروز» نوشته شده بود.

شهروندان ایرلندی اعلام کردند به عنوان اقدامی علیه قلدری ترامپ در حال راهپیمایی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس