کد خبر 1838103
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۵
نفت ۱۰۰ دلار را رد کرد

قیمت جهانی نفت برنت با عبور از ۱۰۰ دلار، در حالی رکورد تازه‌ای ثبت کرد که تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز به کمترین میزان ۴ ماه اخیر رسیده است.

به گزارش مشرق؛ قیمت جهانی نفت برنت از ۱۰۰ دلار فراتر رفت.

نفت ۱۰۰ دلاری در حالی رقم می‌خورد که عبور و مرور از تنگه هرمز در هفته گذشته، به کمترین میزان خود در ۴ ماهه اخیر رسید.

نفت ۱۰۰ دلار را رد کرد

همزمان ذخایر راهبردی نفت آمریکا به کمترین میزان در ۴۵ سال اخیر رسیده و قیمت گازوئیل در این کشور به بیشترین میزان ممکن در طول تاریخ رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 2
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۸
    2 0
    گور پدر ترامپ
  • IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۸
    2 0
    رسیدیم به یک قیمت مهم، اگر بتوانیم قیمت را بالای 100 دلار نگهداریم می رویم برای مذاکره، در اصل کل دنیا فشار بر آمریکا می آورند برای مذذاکره. این نوشته 3 ماه گذشته من بود. " قیمت نفت بالای 110 دلار یا کمتر از 100 دلارر مساوی است با جنگ. قیمت نفت بین 100 تا 110 دلار مساوی است با اصرار طرف مقابل به مذاکره و دوری جستن او از هر گونه ماجراجویی جدید. قیمت نفت بالای 120 دلار مساوی است با پیروزی کامل ایران و تسلیم شدن آمریکا. برسونید به کسانی که در اتاق جنگ هستند" ان شاالله تا پیروزی کامل.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس