موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا

اتحادیه اروپا مدعی شد که برای حفظ فشار بر ایران به همکاری با آمریکا و دیگر شرکای گروه ۷ ادامه خواهد داد.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کرد که همزمان با جلسه این هفته گروه ۲۰، به همکاری با آمریکا و سایر شرکای گروه ۷ و بین‌المللی برای حفظ فشار بر ایران ادامه خواهد داد.

اروپا مدعی شد که این اتحادیه از تلاش‌ها برای اطمینان از توقف آنچه فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران و مشارکت در مذاکرات صلح با حسن نیت خوانده و همچنین از فشار اقتصادی بیشتر از جمله از طریق عملیات اقتصادی به رهبری آمریکا استقبال می‌کند.

این اتحادیه ادعا کرده است که به همکاری نزدیک با آمریکا و سایر شرکای گروه ۷ و بین‌المللی برای حفظ فشار بر ایران و کمک به کاهش تنش و ثبات منطقه‌ای ادامه خواهد داد.

این ادعاها در حالی مطرح می شود که اتحادیه اروپا بدون اشاره به تجاوز آمریکا علیه ایران، به دلیل افزایش تنش‌ها و بسته ماندن تنگه هرمز از تبعات جنگ در امان نمانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • ایرانی IR ۱۶:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    68 4
    از طرف آمریکایی هاهر چه به سر این اروپایی‌ها بیاد کمه خیلی بیشرفند
  • IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    زمستون نزدیکه وقتی گازتون قطع بشه و سوخت نداشته بلشید و مث سگ تو سرما بلرزین . یاد میگیرین ک اسم ایران رو بلند فریاد بزنید و احترام بزارید
  • بهروز IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    غلط کردند این اروپایی های پادو امریکا و اسرائیل اینها همان هایی هستند که سلاح شیمیایی به صدام دادند و میراژ دادند قاتلان مردم ایرن هستند
  • DE ۱۹:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    ذخایر نفت و گاز اروپا به حداقل رسیده . تنگه هرمز باید بسته بماند تا پدر صاحب اروپا در بیاد .
  • علی IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    اگر فکر کنیم مواضع اروپا با آمریکا در مورد ایران متفاوت هست ، ماهیت حکومت های حاکم رانمی شناسیم و شناخت کافی نداریم. همه حکومت هاشان ( غیر از بخش خصوصی) از یک کرباس هستند.
  • IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    این یعنی اینکه ما باید آماده حمله پیش دستانه بویژه به اسراییل باشیم
  • احسان IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    اروپایی های بی خاصیت درس خوبی به شما می دهیم و آنچنان شماها را تهیه می کنیم.
  • احمد IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۹
    0 0
    متاسفانه از ابتدای انقلاب تاکنون جمهوری اسلامی بیش از حد با اروپا مدارا کرده است در حالیکه اروپا تا توانسته علیه ما شیطنت و دشمنی کرده است آلان هم دیر نشده 3 موشک به برلین، پاریس و لندن شلیک شود قطعاً این کشورهای مزور سر جای خود خواهند نشست و پای خود را از گلیم خود درازتر نخواهند کرد!
  • IR ۰۵:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۰
    0 0
    سوال، چرا سفارتخانه های اروپائی ها در ایران بازه؟ آیا غیر از این که دارند جاسوسی و عملیات براندازی انجام میدن؟ وجود اینها چه نفعی برای ما داره؟
  • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۰
    0 0
    وزارت خارجه بایستی با دقت بالا رفتار کشورهای اتحادیه اروپا را در قبال کشورمان کاملا رصد کند و هرکشوری که زیاد از حد به سمت آمریکا غش کرد و خواست تحریم‌های آمریکا را علیه ایران اعمال کند یا همراهی کند پاسخ مناسب و درخور دریافت کند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس