کد خبر 1832046
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۰
ائتلاف تراکتور و سپاهان علیه قهرمانی استقلال

۲ باشگاه تراکتور و سپاهان برای تعیین قهرمان فصل گذشته لیگ برتر پیشنهادی را به سازمان لیگ ارائه کرده‌اند.

به گزارش مشرق، در شرایطی که بحث اهدای احتمالی جام قهرمانی فصل گذشته به استقلال مطرح شده، ظاهراً ۲ باشگاه تراکتور و سپاهان پیشنهاد کرده‌اند یک تورنمنت سه‌جانبه قهرمان لیگ را تعیین کند. این شبیه همان پیشنهادی است که پرسپولیس برای تعیین سهمیه سوم ایران در آسیا داده بود.

لیگ بیست و پنجم به دلیل جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل نیمه‌کاره ماند و مسابقات در هفته بیست‌وسوم متوقف شد.

فدراسیون فوتبال نیز برای معرفی نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی، جدول مسابقات را در همان مقطع فریز کرد. براین‌اساس استقلال که در زمان توقف مسابقات صدرنشین بود به همراه تیم دوم جدول یعنی تراکتور به لیگ نخبگان آسیا رفتند. گل‌گهر سیرجان نیز با نامه دبیرکل فدراسیون به‌عنوان سهمیه ایران در لیگ قهرمانان سطح دو به AFC معرفی شدند.

در ادامه، بحث تعیین قهرمان فصل گذشته و اهدای جام به استقلال مطرح شد؛ موضوعی که هنوز از سوی فدراسیون فوتبال به تصمیم قطعی نرسیده. مهدی تاج اعلام کرده این موضوع نیازمند بررسی است و حتی احتمال اهدای جام در مراسم برترین‌های فصل گذشته وجود دارد.

بااین‌حال، این موضوع با واکنش تراکتور و سپاهان مواجه شده و این دو باشگاه در نامه‌هایی جداگانه اعتراض خود را نسبت به اهدای احتمالی جام به استقلال اعلام کرده‌اند و معتقدند صرف صدرنشینی در جدول فریز شده نمی‌تواند ملاک قطعی برای تعیین قهرمان باشد.

ظاهراً پیشنهاد مطرح‌شده از سوی این دو باشگاه به سازمان لیگ این است که اگر قرار باشد برای فصل گذشته جامی اهدا شود، باید میان سه تیم ابتدایی جدول فریز شده یک تورنمنت سه‌جانبه در زمانی مناسب و در زمان خالی بودن تقویم فصل آتی برگزار شود تا قهرمان در زمین مشخص شود.

با وجود این پیشنهاد، سازمان لیگ و فدراسیون تاکنون نه تصمیم قطعی برای اهدای جام به استقلال گرفته و نه واکنش مشخصی به پیشنهاد برگزاری تورنمنت سه‌جانبه نشان داده‌اند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس