کد خبر 1830262
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۳
قیمت نفت 5 درصد کاهش یافت

درسایه کاهش تنش‌ها در خاورمیانه قیمت نفت برنت حدود ۵ درصد افت کرد و به ۸۳.۸ دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش مشرق؛ پس ازآنکه رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد گفت‌وگوها از سر گرفته خواهد شد قیمت نفت خام حدود ۵ درصد کاهش یافت و قیمت نفت برنت، به ۸۳.۸۰ دلار در هر بشکه کاهش یافت، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدییت آمریکا نیز حدود ۶ درصد افت کرد و به ۷۹.۸۰ دلار رسید.

قیمت برنت در ماه ژوئیه حدود ۲۵ درصد جهش کرده بود؛ افزایشی که پس از ازسرگیری درگیری‌ها میان آمریکا و ایران رخ داد و توافق موقت صلح را نقض کرد و اختلال در عرضه را از تنگه هرمز تا دریای سرخ تشدید کرد.

افزایش تنش‌ نگرانی‌ها را درباره حمل‌ونقل نفت خام و فرآورده‌های نفتی از این منطقه را افزایش داد و در طول ماه گذشته فشار صعودی بر قیمت نفت وارد کرد، در همین حال، تولیدکنندگان بزرگ ائتلاف اوپک‌پلاس با افزایش جزئی دیگر در سهمیه تولید موافقت کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • سیف IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۲
    0 0
    بخاطر چدندیات سگ زرد روان‌پریش نیست، چونکه جهان اون روانی‌رو شناخته، فعلا آمریکا و گاوان شیرده، دارن هرچی ذخیره نفت دارن میریزن بازار...! بزودی خواهیم دید چه می‌شود!؟؟..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس