ابابغب

به طور ویژه، این فراز خاص بیانیه رهبر انقلاب که، «آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد»، از قرار معلوم وحشت عمیق و دامنه‌داری را میان صهیونیست‌ها به راه انداخته است.

به گزارش سرویس جهان مشرق، فرمان اخیر رهبر معظم انقلاب، درباره‌ی لزوم ستاندن انتقام از عاملان جنایت تروریستی علیه امام شهید انقلاب و همراهان ایشان، و به ویژه این فراز خاص که، «آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد»، از قرار معلوم وحشت عمیق و دامنه‌داری را میان صهیونیست‌ها به راه انداخته است.

مرکز امنیت ملی اسرائیل در مقاله‌ای نوشت که بیانیه رهبر ایران درباره انتقام، فراتر از مرزهای تشیّع، در میان مسلمانان سراسر جهان نیز به‌مثابه یک حکم شرعی و فتوا تلقی می‌شود؛ بنابراین باید آن را بسیار جدی گرفت.

«یونی بن مناخیم»، محقق ارشد مرکز امور خارجه و امنیت رژیم صهیونیستی در یک برنامه تلویزیونی گفت:

این بیانیه‌ای که از سوی (آیت‌الله سیّد) مجتبی خامنه‌ای منتشر شده را باید با نهایت جدیت به آن نگاه کرد؛ این مسأله نشان‌دهنده سطح بالای انگیزه آن‌هاست؛ ایرانی‌ها در آینده‌ای نزدیک اقدام خواهند کرد!

«راشل برگر شِکتر»، کارشناس حقوقی کانال 14 اسرائیل، نیز با اشاره به گزافه‌گویی ترامپ مبنی بر این که اگر ترور شود، هزار موشک ایران را هدف خواهد گرفت، تصریح کرد:

«این موضوع که ترامپ اعلام کرده اگر برای او اتفاقی بیفتد، یک «وصیت نظامی» از خود به جا گذاشته، بلوف است؛ چنین چیزی اصلا در نظام حکومتی آمریکا جایی ندارد؛ یعنی او نمی‌تواند یک دستور نظامی از پیش تعیین‌شده باقی بگذارد؛ ایرانی‌ها این بلوف را فهمیده‌اند و به همین دلیل جسورتر شده‌اند!»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس