حضور پرشور مردم - کراپ‌شده

با وجود آن‌که مراسم رسمی وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب فردا ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود، شمار زیادی از مردم در اطراف مصلی امام خمینی (ره) حضور دارند و بی‌صبرانه در انتظار بازگشایی درهای محل برگزاری مراسم هستند.

به گزارش مشرق، با وجود آن‌که مراسم رسمی وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب فردا ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود، از شامگاه امروز حضور قابل توجه مردم در اطراف مصلی امام خمینی (ره) دیده می‌شود و جمعیت مشتاق، بی‌صبرانه در انتظار بازگشایی درهای محل برگزاری مراسم است.

در همین رابطه، استاندار تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که رأس ساعت ۶ صبح فردا درهای مصلی تهران باز می‌شود و پیش از این ساعت هیچ‌گونه امکان ورود وجود ندارد. مردم عزیز برنامه‌ریزی کنند که از این زمان به بعد به مصلی مراجعه کنند.

نیروهای انتظامی، امدادی و خدمات شهری نیز با آماده‌باش کامل در محل حضور دارند تا روند ورود مردم از ساعت اعلام‌شده با نظم، آرامش و مدیریت مناسب جمعیت انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس