عمان: جامعه بین‌المللی باید از توافق بین ایران و آمریکا استقبال کند

وزیر امور خارجه عمان گفت: تمامی جامعه بین‌الملل باید از توافق حاصل شده بین ایران و آمریکا استقبال کند و ما از همه کسانی که در دستیابی به این توافق نقش داشتند، قدردانی می‌کنیم.

به گزارش مشرق، «بدر البوسعیدی»، وزیر امور خارجه عمان از جامعه جهانی خواست از توافق حاصل شده بین ایران و آمریکا استقبال کنند.

وی افزود: ما از همه کسانی که در دستیابی به این توافق نقش داشتند، قدردانی می‌کنیم.

همزمان الجزایر اعلام کرد این کشور از چارچوب توافق حاصل شده بین ایالات متحده و ایران که بر اساس آن عملیات نظامی در خاورمیانه و خلیج فارس متوقف خواهد شد، استقبال می‌کند.

پیش از این، رئیس جمهور مصر و رئیس امارات در دیداری مشترک ضمن استقبال از توافق توقف جنگ میان ایران و آمریکا و بازگشایی تنگه هرمز، بر هماهنگی بیشتر کشورهای عربی برای حفظ ثبات منطقه و صیانت از منافع مشترک تأکید کردند.

امروز همچنین وزرای خارجه عراق و ترکیه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران توافق حاصل شده بین ایالات متحده و ایران برای پایان جنگ و آتش‌بس را تبریک گفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس