کد خبر 1810708
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۵
بازگشت ادووکات به تیم ملی کوراسائو

دیک ادووکات پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ به نیمکت کوراسائو باز می‌گردد.

به گزارش مشرق، تیم ملی کوراسائو یک ماه مانده به جام جهانی ۲۰۲۶، یک تغییر ناگهانی دیگر را تجربه کرد. دیک آدووکات سرمربی باتجربه هلندی که در فوریه به دلیل مشکلات سلامتی دخترش کنار رفته بود، بار دیگر به تیم ملی بازگشت و در جام جهانی هدایت این تیم را بر عهده خواهد گرفت.

طبق گزارش موندو دپورتیوو، فدراسیون در ابتدا درخواست بازیکنان و اسپانسرها برای بازگشت آدووکات را رد کرده بود اما روز دوشنبه، فرد روتن (جانشین آدووکات) استعفای خود را ارائه کرد و راه را برای بازگشت مربی هلندی باز کرد.

فدراسیون اعلام کرد که خروج روتن در جریان مذاکرات سازنده بین او و رئیس فدراسیون انجام شد. روتن در بیانیه‌ای گفت: نباید اجازه داد جوی به وجود بیاید که به روابط حرفه‌ای سالم بین بازیکنان و کادر فنی آسیب برساند. عاقلانه است که کنار بروم. زمان رو به اتمام است و کوراسائو باید به پیش برود و خود را به بهترین شکل برای جام جهانی آماده کند.

آدووکات که سابقه هدایت هلند در جام جهانی ۱۹۹۴ و کره‌جنوبی در جام جهانی ۲۰۰۶ را دارد، اکنون به پیرترین سرمربی تاریخ جام جهانی تبدیل خواهد شد. انتظار می‌رود بازگشت او روز سه‌شنبه در کنفرانس خبری رسمی اعلام شود.

برنامه بازی‌های کوراسائو در جام جهانی

۲۴ خرداد ساعت۲۰:۳۰/ آلمان - کوراسائو، ورزشگاه هیوستون

۳۱ خرداد ساعت ۰۳:۳۰/ اکوادور - کوراسائو، ورزشگاه کانزاس

۴ تیر ساعت ۲۳:۳۰ کوراسائو - ساحل عاج، ورزشگاه فیلادلفیا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس