قرارگاه خاتم الانبیا

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا درباره هرگونه تحرک علیه بنادر و زیرساخت‌های انرژی کشورمان هشدار صادر کرد.

به گزارش مشرق، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا تصریح کرد: نفت و گاز منطقه را با کوچکترین حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر ایران به آتش می‌کشیم

بسم الله قاصم الجبارین

فَمَنِ اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَیٰ عَلَیْکُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِینَ(۱۹۴ بقره)

به دولت متجاوز و کلیه ی هم پیمانان آن اخطار می کنیم کوچکترین حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر جمهوری اسلامی ایران پاسخ کوبنده و ویران کننده ی ما را بدنبال خواهد داشت.

در صورت چنین تجاوزی همه زیرساخت‌های نفت و گاز منطقه که آمریکا و همپیمانان غربی در آن ذی نفع هستند به آتش کشیده می شود و نابود می گردد.

وَمَا النَّصرُ إِلّا مِن عِندِ اللَّهِ العَزیزِ الحَکیمِ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • امیر IR ۱۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
    0 1
    با سلام و احترام فراوان به سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا . برای خناسان کافیست تا یک نمونه کوچکی نشان بدید تا شاید از خواب مرگ آورشان بیدار شود . اعرابیان قبیله ای جنوب خلیج همیشه فارس ، هنوز تفکرات شتر چرانی و بیابان‌گردی را با خود همراه دارند . هشدار کوچک عملی کافیست که بدانند ، تا چه اندازه بدبخت ، دلیل و بدون ریشه هستند .
  • IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۴
    0 0
    بزنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس