کد خبر 1785897
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
خطری که از بیخ گوش نیمار گذشت + فیلم

ستاره برزیلی سانتوس در اولین بازی پس از بازگشتش از مصدومیت، نزدیک بود دوباره آسیب ببیند.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال سانتوس در حالی بامداد دوشنبه (به وقت تهران) در دیداری خانگی از هفته هشتم مسابقات سری A قهرمانی پائولیستا (لیگ حرفه‌ای ایالت سائوپائولوی برزیل) موفق شد با نتیجه ۶ بر صفر ولو کلوب را درهم بکوبد و راهی مرحله پلی‌آف این رقابت‌ها شود که نیمار ستاره برزیلی سفیدوسیاه‌پوشان سانتوس در آغاز نیمه دوم به جای آلوارو بارئل به میدان آمد و اولین بازی خود پس از بازگشت از مصدومیت اخیرش را انجام داد.

نیمار که فصل گذشته با وجود مصدومیتی که از ناحیه زانو داشت، کمک شایانی به سانتوس برای بقا در رقابت‌های سری A برزیل کرد، پس از پایان فصل زانوی خود را به تیغ جراحان سپرد و دو ماه به دور از میادین بود. او که در جریان بازی بامداد امروز عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشت و یک پاس گل و سه پاس‌ کلیدی داد و در شش دوئل هم برنده شد، در دقیقه ۷۸ این بازی درست در صحنه‌ای که توپ را به هم‌تیمی‌اش پاس داد، مورد هدف تکل خشنی از سوی یکی از بازیکنان حریف قرار گرفت که نزدیک بود مصدوم شود، اما به نوعی خطر از بیخ گوش او گذشت.

چهار روز پیش از این بازی، هواداران افراطی ولو کلوب با حضور در تمرینات تیم محبوب خود، با بازیکنان دیداری داشتند و در فیلمی که منتشر شده بود به آنها گفتند: «اگر می‌توانید کاری کنید که نیمار شانس رفتن به جام جهانی را از دست بدهد، پس آن لعنتی را حذفش کنید. هر کاری هم که لازم است برای رسیدن به پیروزی انجام دهید». ظاهراً در بازی بامداد امروز، بازیکن ولو کلوب قصد داشت خواسته است هواداران افراطی این تیم را عملی کند که موفق به انجامش نشد.

نیمار ۳۴ ساله همان موقع در واکنش به تهدید شدن غیرمستقیمش توسط هواداران افراطی ولو کلاب با انتشار عکسی قدیمی از آدریانو مهاجم سابق اینتر و برزیل که روی پیراهن زیرینش نوشته شده بود «خدا از سر تقصیرات این آدم‌های بد بگذرد» در حساب کاربری رسمی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام به این موضوع واکنش نشان داده بود.

در فیلم زیر لحظه تکل خشنی که روی پای نیمار زده شده را می‌توانید ببینید:

نیمار ۳۳ ساله که این اولین بازی‌اش در سال ۲۰۲۶ را انجام داد، فصل گذشته در ۲۸ بازی از رقابت‌های مختلف برای سانتوس به میدان رفت و در ۱۵ گل به‌ ثمر رسیده (۱۱ گل‌ زده و چهار پاس‌ گل) نقش مستقیم داشت. گفته می‌شود او که حدود دو سال و چهار ماه است که بنا به دلایل مختلف (عمدتاً مصدومیت و البته دور بودن از شرایط ایده‌آلش) به اردوی تیم ملی کشورش دعوت نشده است، سخت دنبال این است که برزیل را در جام جهانی ۲۰۲۶ همراهی کند.

او که پیش از این در جام‌های جهانی ۲۰۱۴ برزیل، ۲۰۱۸ روسیه و ۲۰۲۲ قطر توانسته است برای تیم ملی فوتبال برزیل بازی کند، در صورتی که در بیست‌وسومین دوره این رقابت‌ها حضور پیدا کند، تبدیل به اولین بازیکن برزیلی خواهد شد که حضور در چهار دوره جام جهانی را تجربه می‌کند.

این ستاره برزیلی تاکنون در ۱۲۸ بازی برای تیم ملی برزیل به میدان رفته و موفق به ثمر رساندن ۷۹ گل و ثبت ۵۹ پاس‌ گل شده است. او از هر دو حیث صاحب بهترین رکورد در تاریخ تیم ملی کشورش است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس