وزیر خارجه نروژ: اگر نتانیاهو به کشور ما سفر کند، بازداشت می‌شود

وزیر خارجه نروژ تصریح کرد: از کیفرخواست دادگاه کیفری بین المللی علیه نتانیاهو و مقامات سابق اسرائیل حمایت می‌کنیم و در صورت سفر آنها به کشور ما، بازداشت خواهند شد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری الجزیره، «اسپن بارت ایده»، وزیر خارجه نروژ امروز شنبه در سخنانی تصریح کرد: وضعیت در کرانه باختری رو به وخامت است. آنچه در کرانه باختری اتفاق می‌افتد، راه حل دو دولتی را تضعیف می‌کند.

وزیر خارجه نروژ در این خصوص اضافه کرد: ما از کیفرخواست دادگاه کیفری بین المللی علیه نتانیاهو و مقامات سابق اسرائیل حمایت می‌کنیم و در صورت سفر آنها به کشور ما، بازداشت خواهند شد.

دادگاه کیفری بین المللی در ۲۱ نوامبر ۲ سال پیش ۲ حکم جلب علیه نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی در نوار غزه صادر کرد؛ بر این اساس حضور نخست وزیر این رژیم در کشورهای عضو باید با بازداشت وی همراه باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۵
    0 0
    جمهوري اسلامي بايد سعي كند، كه مردم را بر عليه نتانياهو و ترامب در دنمارك جمع كند، همانند اونايي كه مردم رو در مونيخ بر عليه ايران جمع كردن.
  • IR ۰۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    0 0
    واقعا
  • IR ۰۶:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    0 0
    زر زدن شماها خیلی بی معنی است مزوراان به ظاهر متندن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس