توضیحات قوه قضاییه درباره دستگیری تعداد معدودی از پزشکان

مرکز رسانه قوه قضاییه :هیچ پزشکی به دلیل ارائه خدمات درمانی به مجروحان حوادث تروریستی دی ماه بازداشت نشده است.

به گزارش مشرق، مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد؛ با بالا گرفتن انتشار شایعات و ادعاهای بی‌پایه و اساس در رسانه‌های معاند با موضوع بازداشت کادر درمان به دلیل انجام وظیفه درمانی در حین وقایع و اتفاقات تروریستی ۱۸ و ۱۹ دی به اطلاع می‌رساند مطابق پیگیری‌های انجام شده کادر بهداشت و درمان در حوادث دی ماه و جنگ شهری، همچون مواقع قبل شجاعانه و فداکارانه به مردم خدمت کرده‌اند و هیچ بازداشتی به دلیل ارائه خدمات درمانی صورت نگرفته است.

طبق رصدهای دقیق و مستمر صورت گرفته فقط تعداد بسیار معدودی از جامعه پزشکی آن هم به دلیل شرکت در اغتشاشات و نقش‌آفرینی میدانی در این راستا بازداشت شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    0 0
    آمریکاییها تیک تاک را تغيير مالکیت دادند تا افکار عمومی آمریکا تحت کنترل خودشان باشد و حتی جستجوی اپستین هم در تیک تاک نتیجه ای ندارد ، اما در ایران اینستاگرام آمریکا برای مدیریت افکار ایرانیان کاملا آزاد است ! ملت ایران میلیونها نفری هستند که برای تشییع شهید سلیمانی به خیابانهای تهران آمدند و صد البته دهها میلیون نفر در کل ایران عزیز ، این دنیای واقعی است، دشمنان ایران به کمک فیک ها و رباتها گاها در فضای مجازی اکثریت میشن و به انسانهای شریف و وطن دوست فشار می آورند و دروغ پراکنی می کنند.
  • کاشانی IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    1 0
    آیا میان اغتشاشگر پزشک و غیر پزشک از نظر قانون تفاوتی است؟
    • IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
      2 0
      مثل اینکه جامعه پزشکی پر ادعا این جور فکر میکنه
    • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
      0 0
      بیانیه نظام پزشکی رو که بخونی میبینی که این قشر به جایی رسیده که برای نظام خط قرمز تعیین میکنه. درمان تروریست ها غیر قانونی نیست ولی عدم اعلام به نیروهای امنیتی جرم قانونیه. هر کس که باشد همه در پیشگاه قانون برابرند.
  • IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
    3 0
    نظام پزشگی دنبال آزادی پزشکان و پرستاران شرکت کننده در اغتشاشات است کانون وکلا دنبال آزادی وکلا وزیر علوم دنبال آزادی دانشجویان وزیر فرهنگ برای سلبریتی ها خوب کی می ماند ؟ جواب مردم بدبخت و بیچاره
  • IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    6 1
    پزشکان اغتشاشگر هم مثل سلبریتی ها مصونیت قضایی دارن پس هر غلطی میتونن بکنن
  • IR ۰۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    5 0
    قشر مصونیت‌دار
  • IR ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    4 0
    چون دکتر هستند بود آزاد میشوند مثل دانشجویان! تا زمانی که احکام و برخورد بازدارنده با افراد مجرم چه دکتر چه وزیر و چه وکیل و قاضی نشه این کارها و مرگها ادامه داره
  • IT ۰۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    1 1
    دروغ گفتن هم بلد نیستید
  • کیوان IR ۰۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    0 1
    هیچ بازداشتی =/= تعداد معدودی !
  • IR ۰۶:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    3 0
    مجازات این جرثومه ها باید بیشتر باشد.
  • IR ۰۷:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    3 0
    مگه پزشکان مجازبه اغتشاش وادم کشی هستن؟ پزشک هم مثل بقیه مردمه.ضمنا یه عده نا اگاه اسیب دیده اجتماعی اگه تواینجورحوادث دستگیربشن،بازخیلی ایرادوخرده ای بهشون واردنیست،اما پزشک اینقدر بایدبصیرباشه که کشورخودش رودرمعرض نابودی قرارنده.
  • IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    1 0
    پزشکان بیشتر خطر دارند تا مردم عادی
  • IR ۰۸:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    2 0
    علمی که برای دشمن هزینه شود علم نیست
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    0 0
    بعضی از پزشکان توقع و ادعا دارند در راس همه امور باشند. مردم شما را بعنوان مرجع برای سلامت قبول دارند ولی جاه طلبی باید کنترل شود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس