انتقاد پاول دوروف و ایلان ماسک از امنیت واتس‌اپ

پاول دوروف، شهروند فرانسوی-اماراتی و مدیرعامل تلگرام، از برنامه‌ دولت اسپانیا برای شبکه‌های اجتماعی که شامل بررسی اجباری سن کاربران و تعیین حداقل سن ۱۶ سال برای دسترسی به این پلتفرم‌ها می‌شود، انتقاد

به گزارش مشرق، دوروف، در بیانیه‌ای استدلال کرد که این قانون به کنترل بیشتر دولت بر اطلاعات آنلاین، ایجاد ریسک برای حریم خصوصی کاربران و حمایت از تلاش‌های نظارتی در مقیاس بزرگ منجر می‌شود.

موسس تلگرام گفت که اقدامات سیاسی دولت اسپانیا می‌تواند این کشور را به یک دولت نظارتی تحت پوشش «حفاظت» تبدیل کند.

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا، در اجلاس جهانی دولت‌ها در دبی اعلام کرد که دولت او قصد دارد دسترسی کودکان زیر ۱۶ سال به پلتفرم‌های شبکه اجتماعی را به طور دائم ممنوع کند و پلتفرم‌ها را به اجرای سیستم‌های موثر تایید سن ملزم کند.

به گفته منابع آگاه، سانچز استدلال کرد که اجرای اقدامات تایید سن آنلاین برای این کشور مهم است و رویکردی مشابه سایر کشورهای اروپایی مانند انگلیس اتخاذ می‌کند.

سانچز در اجلاس جهانی دولت‌ها در دبی تاکید کرد که پلتفرم‌های شبکه اجتماعی اکنون شبیه یک «دولت شکست‌خورده» هستند که در آن قوانین نادیده گرفته می‌شوند و محتوای مضر منتشر می‌شود. بنابراین، بر اساس استدلال او، آنها باید کنترل را برای محافظت واقعی از فرزندان خود بازگردانند.

بر اساس گزارش کریپتوپولیتن، دوروف روز قبل نیز در واکنش به یورش پلیس فرانسه به دفاتر شرکت شبکه اجتماعی «ایکس» در پاریس، گفته بود: «اشتباه نکنید: اینجا یک کشور آزاد نیست.» او گفته بود فرانسه تنها کشوری است که «تمام شبکه‌های اجتماعی که به مردم درجه‌ای از آزادی می‌دهند را به صورت مجرمانه مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۶
    0 0
    کلا پیام‌رسانی که امکان تایید کالر آیدی از طریق تماس صوتی را فراهم میکند به معنی حقه بازی بدون آن پیام‌رسان سخت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس