ترکیه، حمله تروریستی به مسجدی در سوریه را محکوم کرد

وزارت امور خارجه ترکیه، حمله به مسجدی در سوریه که منجر به شهادت و زخمی شدن نمازگزاران شد را محکوم کرد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه ترکیه، حمله تروریستی به یک مسجد در حمص سوریه که دست‌کم هشت شهید و ۱۸ زخمی بر جای گذاشت را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه ترکیه در این بیانیه، بر همراهی با سوریه در مسیر تقویت ثبات و امنیت این کشور تأکید کرد.

گفتنی است که منابع خبری از شهادت هشت نفر و زخمی شدن ۱۸ نفر در انفجار تروریستی مسجدی در محله وادی الذهب در حمص سوریه خبر دادند.

تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که انفجار در مسجد امام علی (ع) در محله وادی الذهب حمص ناشی از بمب‌های کار گذاشته شده در داخل مسجد بوده است.

الاخباریه السوریه هم گزارش داد که این انفجار در مسجدی در محله وادی الذهب حمص در پی بمب‌های کار گذاشته شده در گوشه‌ای از مسجد رخ داد که مملو از نمازگزاران بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۵
    0 0
    کار خود ترکیه هست تا ایران را تحریک کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس