کد خبر 1772594
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۴
اظهارنظر کارشناس داوری درباره دیدار تراکتور - پرسپولیس/ گل کنعانی‌زادگان درست بود؟ + فیلم

کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره قضاوت بیژن حیدری در دیدار تراکتور - پرسپولیس به اظهارنظر پرداخت.

به گزارش مشرق، حسین عسگری درباره قضاوت بیژن حیدری در دیدار تراکتور - پرسپولیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی اظهار داشت: حیدری در این بازی قضاوت عالی نداشت و اشتباهاتی مرتکب شد که البته تأثیرگذار نبودند و نمی‌توانیم بگوییم داوری بد بود. حیدری در چند صحنه می‌توانست تصمیمات بهتری بگیرد که اینطور عمل نکرد. او می‌توانست در دقایق پایانی به محمد عمری اخطار ندهد، همچنین امیرحسین حسین‌زاده هم می‌توانست تذکر بگیرد، چون در چند صحنه اعتراض بی‌مورد داشت.

وی درباره گل تساوی پرسپولیس که تراکتوری‌ها معتقد بودند روی بیرانوند خطا شده است، گفت: گل پرسپولیس سالم بود و هیچ خطایی صورت نگرفت. بیرانوند خودش از عقب حرکت کرد و پشت او مهاجمی از پرسپولیس نبود که خطایی انجام دهد، بنابراین تصمیم بر صحیح اعلام کردن گل پرسپولیس درست بود.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان همچنین درباره اخراج محمد نادری خاطر نشان کرد: نادری چون جلوی یک حمله را گرفت با کارت زرد دوم مواجه شد و تصمیم داور درست بود، اما تصاویر تلویزیونی درست نبود و من فکر می‌کنم پیش از اینکه نادری خطا کند، مهاجم پرسپولیس در موقعیت آفساید صاحب توپ شد، البته با توجه به وجود VAR حتماً این تصاویر چک شده است.

عسگری در واکنش به این موضوع که در ضربات پنالتی به نظر می‌رسید بیرانوند روی خط قرار نداشت، گفت: قانون می‌گوید که در هنگام ضربه پنالتی، یک پای دروازه‌بان هم روی خط باشد درست است. براین اساس و با توجه به اینکه بیرانوند پای چپش هنگام زدن ضربه پنالتی روی خط بود، هیچ ایرادی در حرکاتش نبود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    2 1
    هنگام زدن ضربه پنالتی فقط داور و دروازه بان حریف و پنالتی زن حق دارند داخل محوطه جریمه باشند! حالا صحنه پنالتی زدن خلیلزاده را دوباره ببینید که بیرانوند جطور دومتر داخل محوطه قدم میزد و باعث حواس پرتی نیازمند میشود!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس