عارف: عرضه خودرو بدون تایید مرکز تست تصادف نباید انجام شود

معاون اول رئیس‌جمهور کفت: راه‌اندازی اولین مرکز تست تصادف کشور گامی اساسی در صیانت از سرمایه انسانی است و نباید هیچ خودرویی بدون تاییداین مرکز وارد بازار شود.

به گزارش مشرق، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز در رویداد افتتاح نخستین مرکز تست تصادف خودرو در کشور، طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اساتید و متخصصان حوزه خودرو و ایمنی، روز ملی حمل‌ونقل را فرصتی برای آسیب‌شناسی عملکرد این بخش دانست.

وی با اشاره به سابقه بیش از ۵۸ ساله صنعت خودروی کشور گفت: از سال ۱۳۴۶ تولید خودرو در کشور آغاز شده و صنعت خودرو جایگاه ویژه‌ای در تأمین رفاه عمومی دارد.

عارف با تاکید بر رشد کمّی این صنعت افزود: حلقه‌ای مفقوده در زنجیره خودرو وجود دارد، که آن کیفیت است؛ موضوعی که در اسناد بالادستی و به‌ویژه برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور افتتاح مرکز تست تصادف را گامی بلند در ارتقای کیفیت زندگی و صیانت از سرمایه انسانی کشور توصیف کرد و افزود: هر فردی که در تصادفات جان خود را از دست می‌دهد، یک سرمایه معنوی و مادی برای کشور محسوب می‌شود.

عارف با اشاره به حادثه سانحه اتوبوس دانشجویان استان خوزستان در سال گذشته، گفت: در این سانحه فقط یک دانشجو باز ماند که آن به برترین نخبه در رشته ریاضی تبدیل شد، این مسئله نشان می‌دهد مسئولیت خودروسازان در قبال ایمنی و حفظ سرمایه انسانی بسیار سنگین است.

وی با تاکید بر نقش نظارتی این مرکز تصریح کرد: نباید اجازه داده شود خودروسازی بدون تایید این مرکز، محصول خود را وارد بازار کند. آمادگی داریم با ایجاد چارچوب قانونی و ضابطه‌مند، تکلیف بخش خصوصی، تولیدکنندگان و نهادهای حاکمیتی از جمله پلیس راهور را مشخص کنیم تا اقدامات بر اساس قانون انجام شود.

عارف خاطرنشان کرد: ضرورت انجام تست‌های ایمنی خودرو روشن است و این مسیر باید با همکاری همه دستگاه‌های مسئول ادامه پیدا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    3 0
    یه سر به جاده ها و خیابونا بزن خود تصادف رو میبینی احتیاج به تست تصادف نیست
  • ناشناس IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    1 0
    تو که برو بمیر
  • علوی IR ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    1 0
    بدنه بعضی از خودروها که با یک مشت فرو میره اصلا نیاز به تست نیست. شاسی بعضی از خودروها هم که معلومه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس