هشدار مقام‌های بهداشتی اروپا نسبت به شیوع آنفلوآنزا

مقام‌های بهداشتی اروپا از افراد در معرض خطر می‌خواهند هرچه زودتر برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.

به گزارش مشرق، مقام‌های بهداشتی در اروپا خود را برای فصل سخت آنفلوآنزا آماده می‌کنند زیرا یک سویه ویروسی جدید به‌طور «غیرمعمول زودهنگام» در سراسر این بلوک در حال گسترش است.

طبق گزارش تازه مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری‌ها (ECDC) که اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن‌اشتاین و نروژ را پوشش می‌دهد، مقام‌ها موارد آنفلوآنزا را سه تا چهار هفته زودتر از دو سال گذشته شناسایی کرده‌اند.

به گفته این نهاد، یک سویه تازه از آنفلوآنزای A با نام زیرشاخه K از H۳N۲ محرک گسترش ویروس است. این همان واریانتی است که در کشورهایی مانند انگلیس نیز مشاهده می‌شود؛ جایی که همچنین نشانه‌هایی از فصلی زودتر و سخت‌ترِ آنفلوآنزا دیده شده است.

به گزارش یورونیوز، ECDC توصیه کرد که واکسیناسیون «بدون تأخیر» برای سالمندان، زنان باردار، افراد دارای مشکلات مزمن سلامت یا با سیستم ایمنی تضعیف‌شده، کارکنان حوزه سلامت و کسانی که در مراکز مراقبت طولانی‌مدت یا سایر محیط‌های جمعی زندگی می‌کنند، انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
    0 1
    مرگ بر چین . تمام کشورها باید متحد شوند و از چین ، ماسک و دستکش و غیره نخرند تا بیشتر از این پولدار نشه
  • IR ۰۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 0
    خوب این همون ویروسی هس که مینو محرز گف تو خود ایران هم شایع شده و بعضی شهر ها هم هشدار دادن دانشکده های علوم پزشکی شون،ولی حتی مدارس و برای ی هفته هم مجازی نکردند مثل قم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس