حزب الله

حزب‌الله طی نامه‌ای سرگشاده درباره تله‌های مذاکره با اسرائیل و امتیازدهی یک‌طرفه هشدار داد و اعلام کرد که در برابر دشمنی که جنگ را تحمیل می‌کند، از حق مشروع خود برای دفاع از لبنان استفاده خواهد کرد.

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان امروز پنجشنبه در بیانیه‌ای رسمی خطاب به رئیس جمهور، نخست‌وزیر، رئیس پارلمان و ملت لبنان، بر پایبندی کامل خود و دولت لبنان به مفاد آتش‌بس از لحظه صدور آن تا امروز تأکید کرد.در این بیانیه آمده است که رژیم صهیونیستی همچنان به نقض آتش‌بس در زمین، دریا و هوا ادامه می‌دهد و هیچ نشانه‌ای از توقف تجاوزات دیده نمی‌شود.

حزب‌الله با انتقاد از تصمیم شتاب‌زده دولت درباره انحصار سلاح، اعلام کرد که برخی تلاش کرده‌اند این تصمیم را به‌عنوان نشانه‌ای «حسن نیت» به دشمن و حامیانش عرضه کنند؛ اقدامی که زمینه‌ساز سوءاستفاده دشمن برای طرح موضوع خلع سلاح مقاومت در سراسر لبنان شده است.در ادامه، حزب‌الله هشدار داد که رژیم اسرائیل تنها حزب‌الله را هدف قرار نمی‌دهد، بلکه تمام لبنان با همه اجزایش را نشانه گرفته است.

از همین رو، مقابله با تجاوزات اسرائیل نیازمند «موضعی ملی، متحد و عزتمند» است که احترام به کشور و مردم لبنان را تحمیل کرده و از حاکمیت و کرامت ملی حفاظت کند.

این جنبش با توصیف رژیم اسرائیل به‌عنوان «دشمنی وحشی و تحت حمایت طاغوت آمریکایی»، تأکید کرد که با چنین دشمنی نمی‌توان با مانور یا بازی‌های سیاسی مقابله کرد.حزب‌الله اعلام کرد که لبنان در حال حاضر باید بر توقف تجاوزات تمرکز کند و با فشار بر رژیم صهیونیستی، اجرای مفاد آتش‌بس را مطالبه کند.

این جنبش مقاومت همچنین تأکید کرد که دولت لبنان نباید تحت هیچ شرایطی به باج‌خواهی سیاسی یا کشاندن به مذاکرات با دشمن تن دهد، چرا که چنین مذاکراتی فاقد منافع ملی بوده و خطرات وجودی برای لبنان و حاکمیت آن در پی دارد.در این بیانیه آمده است: «درگیر شدن و لغزیدن در تله‌های مذاکره‌ مطرح‌شده، موجب کسب امتیازات بیشتری به نفع دشمن صهیونیستی می‌شود؛ دشمنی که همواره می‌گیرد اما به تعهدات خود پایبند نیست و در واقع هیچ چیز نمی‌دهد».

در این بیانیه، حزب‌الله با یادآوری نقش خود در لبنان، بر حق مشروع خود در مقاومت علیه اشغال و تجاوز تأکید کرد و افزود: «به عنوان یک رکن مؤسس لبنان که آن را وطن نهایی برای تمام فرزندانش متعهد شده‌ایم، حق مشروع خود را در مقاومت در برابر اشغال و تجاوزگری تأیید می‌کنیم.

دفاع مشروع ما نه در چارچوب تصمیم جنگ یا صلح، بلکه در پاسخ به دشمنی است که جنگ را بر کشور ما تحمیل کرده است».حزب‌الله با استناد به این دیدگاه، خواستار اتحاد ملی برای توقف تجاوزات شد و از صبر و پایداری ملت مقاوم لبنان در برابر ظلم و تجاوز قدردانی کرد.

در پایان، حزب‌الله به ملت لبنان تعهد داد که در جایگاه عزت، کرامت و حق باقی خواهد ماند و برای حفاظت از سرزمین و مردم لبنان و تحقق آرمان‌های نسل‌های آینده تلاش خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 23
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 10
  • IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    13 11
    چه جالب! این اسرائیل بوده که جنگ را به کشور تحمیل کرده نه خود حزب الله. لابد هر کسی هم غیر از این بگوید آلزایمر دارد و وقایع دو سال قبل را به یاد نمی آورد.
    • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
      11 9
      انتظار داشتید حماس را در برابر صهیونیست ها تنها بگذارد؟
    • ن IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      9 5
      تا زمانی که حماس و حزب اله خلع سلاح نشوند منطقه خصوصا لبنان و فلسطین روی آرامش نخواهند دید و انسانهای بیگناه قربانی خواهند بود
    • IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      1 2
      ۱۰:۰۵ حماس و حزب الله جزء منطقه ما هستند و حق داشتن سلاح رو دارند. آمریکا و نوکرانش کی باشند که برای دیگران تعیین تکلیف کنند؟! منطقه وقتی روی آرامش خواهد دید که پایگاه‌های آمریکا به ویژه بزرگ‌ترین پایگاهش یعنی رژیم جعلی و غاصب صهیونی از منطقه جمع شود. سپس خود آمریکا باید خلع سلاح شود که به فضل الله می‌شود.
    • هوشیار IR ۰۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      1 1
      نتانیاهو حق داشت که می گفت ما 25 درصد از رسانه های جهان را در اختیار داریم . وگرنه چطور هیچ جا به این موضوع اشاره نشد که حزب الله فقط به اهداف نظامی که در خاک اشغال شده لبنان توسط اسرائیل قرار داشتند حمله می کرد که این حتی در حقوق به ظاهر بین المللی که غربی ها تدوین کرده اند هم به رسمیت شناخته شده . وقتی اسرائیل به بهانه پاسخ ، به بخش های دیگر خاک لبنان تجاوز میکرد ، حزب الله هم مناطقی در فلسطین اشغالی را هدف قرار میداد . یعنی حزب الله حتی یک اقدام غیر قانونی انجام نداد . تا جایی که اسرائیل به بهانه برخورد موشک پدافند خودش با یک زمین فوتبال در خاک اشغال شده از سوریه در جولان ، حملات گسترده ای به لبنان انجام داد
  • IR ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    16 8
    همه می دانند که نه دولت لبنان و نه خود حزب الله توان رویارویی نظامی با حملات اسرائیل را ندارند. آن وقت طبق رهنمود حزب الله دولت لبنان نه باید به مذاکرات با دشمن تن دهد و نه حزب الله را خلع سلاح کند. می شود مقامات حزب الله بفرمایند که دولت لبنان دقیقاً باید چکار بکند؟
    • IR ۰۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      6 5
      اتقاقا اسرائیل سه ساله که در حال جنگه و کلی تلفات جانی و مالی داده و در آستانه وررشکستگی کامله و همین الانشم با کمک آمریکا سر پاست ولی اگر این جنگ همچنان ادامه پبدا کنه قطعا اسرائیل هم مثل شوروی از درون پاشیده خواهد و به زباله دان تاریخ درکنار نازی های آلمانی میپیوندند،امین
  • IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    22 6
    حزب الله روزی که تصمیم گرفت به اسرائیل حمله کند نمی دانست که کشوری به نام لبنان دارد و آن کشور هم رئیس جمهور، نخست‌وزیر، رئیس پارلمان و ملتی دارد؟ تازه فهمیده که نیازمند «موضعی ملی، متحد و عزتمند» است؟
    • IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
      18 8
      با طناب ایران به لبنان به چاه رفت.
    • IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
      4 7
      اسراییل در راه فتح بیروت و لبنان بود ‌ه حزب‌الله نجاتش،داد
    • IR ۲۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
      3 7
      ایران باید بگوید در صورت همراهی دولت و ارتش لبنان در کنار آنها با دشمن صهیونیست وارد نببرد می شویم
    • IR ۰۵:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      1 3
      حزب الله اینها را میدانست.الان هم داره اتمام حجت میکنه که اگه خواست جواب اسراییل رو بده کسی تو لبنان شاکی نشی که چرا جواب دادی.میخواد بگه اگه حمایتم نکنید خودم حواب میدم.
  • IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    11 9
    هم حزبیاتون تو لبنان کارشون تمومه دست و پا زدنای الکیشونم بی فایده ست.تصمیم گرفته شده.تصمیم بگیرن باید اجرا شه یه زمان مسلح بودن هم حزبیاتون تو لبنان برای امریکا و بریتانیای کبیر و اروپا و اسرائیل سود داشت الان دیگه سود نداره.
    • IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      0 1
      با این توهمات خوش باش
  • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    9 1
    ای «دشمن وحشی و تحت حمایت طاغوت آمریکایی»، چرا جنگ را به این حزب‌الله صلح‌طلب تحمیل کردی؟
  • IR ۱۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    13 2
    شما دشمن دست کم گرفتید وفکر کردید هر چه رسانه های آنها شما را باد می کنند از روی صداقت بود اما فکرش را هم نمی کردید با چه دشمن مکار نیرومندی طرف هستید حالا هم مثل بچه آدم شکست را بپذیرید وگرنه ضربه بعدی هولناک خواهد بود
  • محمد IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    15 6
    تا ابد با هر کی دوست دارید مبارزه کنید ولی دست از سر مردم ایران بردارید و روی ایران حساب باز نکنید .
    • IR ۲۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
      1 7
      تا سوریه دست مون بود، اسرائیل و آمریکا جرأت نکردند به ایران حمله کنند، تا سوریه سقوط کرد، حمله کردند. اگر لبنان را هم از دست بدهیم اوضاع وخیم تر خواهد شد. در ضمن به نظرت چرا آمریکا از چند قاره آنورتر آمده در کشورها ی همسایه ی ایران، پایگاه نظامی زده؟ چرا ترامپ و کنگره و سنای آمریکا، مالیات مردم آمریکا را به اسرائیل می دهند در حالی که دولت آمریکا را تعطیل کرده اند و حقوق کارمندان و نظامیان آمریکایی را نمی دهند و کارمندان آمریکایی را اخراج کرده اند؟؟؟!!!
    • IR ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
      0 3
      از طرف مردم حرف نزن مزدور یهود. مردم ایران مسلمان و حق‌طلبند و با دشمنان خود و بشریت تا ابد می‌جنگند. یهود در این منطقه هیچ جایگاهی ندارد
  • IR ۰۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
    1 6
    لبنان نیاز ب حزب الله داره
  • IR ۰۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
    1 2
    هرکسی رو نمیدونم ولی تو قطعا هم مرض داری هم آلزایمر، چون جنایات جنگی اسرائیل مربوط به بیش از هفتاد سال اخیر است و تنها رژِیم منفوری است در جهان که در طی این هفتاد سال به تمام کشور های پیرامون خود تجاوز و اشغالگری کرده ،در مصر بخشی از صحرای سینا،در اردن کرانه باختری ،در سوریه بلندی های جولان،در لبنان جنوب لبنان را اشغال کرده ،پس زالو صفتی ریشه ی بی ریشگیه رژیم منحوس صهیونیست است ،پس اگر آلزایمر نداری کمتر حرف مفت بزن سر درد شدیم بخدا،باتشکر!دیگه خود یهودی های آمریکام این رژِم کثیفو گردن نمیگرن،بعد تو یه سه نقطه داری برای اسرائیل ماله کشی میکنی؟؟؟!
    • ن IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
      7 1
      الان که همه عرب ها برای پیمان ابراهیم صف کشیدن اونا فهمیدن بالاخره باید برای برپایی دو کشور با موجودیت اسرائیل و فلسطن تلاش کنن و شرایط در منطقه رو بپذیرن و به این جنگ و خونریزی بیهوده که هرگز برنده و بازنده مطلق نخواهد داشت پایان بدن !!!
  • کارشناس IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۶
    4 0
    ملت ها چیزی جز ارامش و امنیت نمیخواهند. باید صلح برقرار شود . عقل که کار نکند بدن اسیب میبیند. کل تاریخ جنگ را محکوم کرده است البته دفاع از مملکت با جنگ افروزی فرق دارد. باید ریشه شیاطین را در دنیا خشک کرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس