کد خبر 1759349
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۳
جهاد تبیین در مقابل جنگ ترکیبی

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت:‌ دشمن اکنون با استفاده از «جنگ ترکیبی» همه ابزارهای خود را به‌کار گرفته و برای مقابله باید جهاد ما نیز ترکیبی و متناسب با تهدیدات باشد.

به گزارش مشرق، سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در خراسان شمالی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در حوزه‌ی جهاد تبیین، اظهار کرد: فلسفه‌ وجودی سپاه جهاد در حوزه‌های مختلف است و این جهاد زمینه‌ساز خدمت به مردم و عزت جامعه مؤمنین است وعزت در پرتو جهاد رقم می‌خورد.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه تأکید کرد: این رخداد برگ زرینی به کارنامه سپاه افزود و نشان داد دشمنان علی‌رغم نقشه‌های شوم و محاسبات غلط، با مجاهدت‌ها، فرماندهی رهبر حکیم انقلاب و حضور مردم شکست خوردند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: دشمن اکنون با استفاده از «جنگ ترکیبی» همه ابزارهای خود را به‌کار گرفته و برای مقابله باید جهاد ما نیز ترکیبی و متناسب با تهدیدات باشد.

جوانی خاطرنشان کرد: یکی از درس‌های جنگ ۱۲ روزه نیاز به تقویت مقابله با جنگ شناختی دشمن است و بر ضرورت بصیرت، صبر و علم به مواضع حق برای پیشبرد پرچم مقاومت تأکید کرد.

به گفته وی، فقط کسی می‌تواند این پرچم را به جلو ببرد که بصیرت، صبر و آگاهی به مواضع حق داشته باشد؛ لذا باید اهل جهاد تبیین باشیم.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تحلیل روندهای آینده، گفت: فراز و فرودها در جبهه مقاومت، نباید موجب یأس و نامیدی باشد، این تحولات، زمینه‌های رشد و جهش مقاومت را فراهم می‌کند.

جوانی با یادآوری حمایت گسترده افکار عمومی از فلسطین مقابل اسرائیل، گفت: این نشانه صدور اندیشه مقاومت به جهان است و ملت حسینی که خدا را دارد تا ابد پیروز خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • IR ۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    12 2
    همه بدبختی از همین جهاد تبیین است.
    • IR ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
      1 1
      شما در توهم جهاد نبین باشید و اون طرف هاکان فیدان افسار حشدالشعبی را به دست گرفته است
    • IR ۰۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
      0 0
      این فیدان رسما شده تصمیم‌گیر و طراح اول منطقه
  • IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
    3 0
    بعضیها نظراتشون واقعا عجیب و غریبه
  • IR ۰۱:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
    6 0
    تبیین کدام دستاورد سیاسی یا اقتصادی معیشتی یا فرهنگی یا نظامی؟ بفرمایید که ما هم بدونیم
    • طلبه IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
      3 0
      تبیین یعنی دستاورد را بتراشیم وگرنه اگه دستاوردی باشه ملت خودش میبینه و نیازی به توضیح نیست
  • DE ۰۲:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    0 0
    دست از بازی با کلمات بی معنیِ تبیین و ترکیبی بردارید. دنیا غار حرا نیست . مردم واقعیت ها را ازمنابع مختلف دریافت میکنند و « تبیین » یا همان شستشوی مغزی ، از سکه و اعتبار افتاده .. .
  • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۶
    0 0
    جهاد کشاورزی خوب است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس