تلاش ضد انقلاب برای سو استفاده از فوت یک زندانی زن

ضد انقلاب برای سو استفاده از فوت یک زندانی زن روایت‌های کذب مختلفی از جمله ضرب و شتم این زن توسط فراجا مطرح ساخت تا بتواند با تحریک احساسات جامعه هدف، فضای کشور را ملتهب کند.

به گزارش مشرق، رصد تحرکات رسانه‌های ضد انقلاب نشان می‌دهد باتوجه به عدم موفقیت برای التهاب آفرینی در ۲۵ شهریور، از ۲۷ شهریورماه مانور خود را بر روی وخامت حال سمیه رشیدی زندانی مرتبط با منافقین آغاز کرده و عملکرد آنها نشان از لحظه شماری برای فوت این زندانی داشت! ضد انقلاب نیز در طول روزهای گذشته روایت‌های کذب مختلفی از جمله ضرب و شتم این زن توسط فراجا مطرح ساخت تا بتوانند با تحریک احساسات جامعه هدف، فضای کشور را ملتهب نمایند.

جالب اینکه ادعای ضرب و شتم بلافاصله توسط برخی چهره‌های معاندین همچون شیرین عبادی رد شد، اما آنها این بار ادعای عدم رسیدگی پزشکی را مطرح می‌کنند؛ این ادعا درحالیست که پرونده پزشکی وی نشان می‌دهد که چندین بار توسط متخصصین بدلیل آسیب ناشی از مصرف برخی داروها و صرع ویزیت شده و و حتی در زندان پس از بروز مجدد مشکلات جسمانی، به بیمارستان منتقل می‌شود ولی تلاش‌ها برای درمان وی بی‌نتیجه ماند.

ضد انقلاب در ادامه این روند رشیدی را یک کارگر ساده معرفی می‌نمایند، درحالی که این فرد با یکی از سرپل های گروهک تروریستی منافقین از چند سال گذشته ارتباط داشته و بارها دست به اقدامات خرابکارانه زده بود.

این اولین بار نیست که ضد انقلاب تلاش می‌کند با خبرسازی و بیان روایت کذب مردم را تحریک نمایند، بارها دروغ‌های آنها افشا گردیده و مردم نیز باید نسبت به این فضاسازی‌ها که نفع ویژه برای اسرائیل دارد هوشیار باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IT ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    6 46
    جنایتکارا مگه بار اولتون هست ...
  • علـی IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    23 3
    اونقدر تلاش کنن تا جونشون بالا بیـاد، یه مشت کفتار پیر بالاخره باید سرگرمی داشته باشن دیگه، وگرنه همدیگه‌رو پاره پوره می‌کنن...
  • IR ۱۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    28 2
    مثل سگ بايد خاعن به ايران و كشت متاسفانه قوه قضاييه خيلي شل هسش هم مسولين خاعن و دزد وهم معترضين اغتشاشگرا همشون بايد به بدترين شكل كشته بشن تا نيروهاي مسلح با خيال راحت وپشتوانه ملت دهن اسراعيل وامريكا رو سرويس كنن
  • IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۳
    32 2
    اينا اهميتي ندارن تو شرايط جنگي هر كس تلاش كنه به حكومت ايران خيانت كنه بايد بدترين شكل كشته بشه منتظر مرگ بقيشون هستيم
  • IR ۰۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
    0 0
    شما میذارید طرف حالش به وضعیت بحران برسه تو زندان بعد میفرستیدش بیمارستان اینجوری معلومه که می میره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس