کد خبر 1750681
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۲
کاخ سفید برنامه «ترامپ» در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل را اعلام کرد

 افکار عمومی اتحادیه اروپا ترامپ را «دشمن» می‌داند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: افکار عمومی اتحادیه اروپا ترامپ را «دشمن» می‌داند. این نگاه با توجه به دو اتفاقی که در دوره ریاست جمهوری ترامپ اتفاق افتاد در مردم اروپا تقویت شده است. یکی تهدید ترامپ به افزایش تعرفه‌هایی بود که او مکرر از این ابزار برای فشار به اروپا استفاده کرد. علت دوم؛ حمایت‌های بی‌دریغ تسلیحاتی و سیاسی او از نتانیاهو بود که غزه را تبدیل به یک تراژدی انسانی کرده است. در رابطه با کشتار کودکان غزه هر روز شاهد اعتراضات گسترده و حضور هنرمندان و طبقات اجتماعی مختلف مردم در خیابان‌های کشورهای اروپایی هستیم.

در موضوع تبادل تجاری اروپا با آمریکا، نظرسنجی در ۵ کشور بزرگ اروپا نشان می‌دهد اکثریت، توافق تجاری با آمریکا را «ناعادلانه» و «تحقیرآمیز» می‌دانند. ۷درصد معتقدند این توافق عمدتاً به نفع آمریکا است و فقط ۲درصد برای اروپا منفعت قائل شدند. ۴۴ درصد ترامپ را «دشمن» و ۴۷درصد او را «خودکامه» توصیف کردند و نزدیک به ۷۰ درصد از مردم هم خواستار تحریم کالاهای آمریکایی شدند.

پیام روشن افکار عمومی در این نظرسنجی این است که اتحادیه اروپا در برابر قلدری ترامپ ناکام بوده و باید راهبردی تازه اتخاذ کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • آریایی IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
    0 0
    اکثریت اینها مهاجرین غیر اروپایی در اتحادیه اروپا و نژادپرستان ضد سفیدپوست و برخی گروه ها همجنس باز و چپ گرای افراطی بدون دین و باور به ارزش های سنتی غربی و ملل سفیدپوست اروپایی شمالی و غربی هستند ... وگرنه هیچ کس نمیخواد ملت همگن و یک دست خودش که تقریباً 100 درصد بریتانیایی یا ژرمن بود رو با مهاجرین و بد بخت بیچاره ها معاوضه کنه ، عقل سلیم نیست مشخصه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس