سخنگوی دولت: در بحث انرژی جز شرمندگی هیچ‌ جوابی به مردم نداریم

سخنگوی دولت گفت:بحث انرژی امروز جزو موضوعاتی است که سر مسئولان کشور را پایین انداخته و جز شرمندگی هیچ‌ جوابی به مردم نداریم، از مردم عادی تا صنعتگر و اصناف به جز شرمندگی چیزی برای مسئولان باقی نگذاشته و سرتاپا عذر خواه هستیم.

به گزارش مشرق، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم عصر امروز در آیین کلنگ‌زنی پروژه نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی آینده فلز سبز گفت: حضور در شهرستان تفرش و در آیین کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی برای بنده مایه مباهات و افتخار است، واقعیت این است که طی سال‌های گذشته‌ در خصوص سرمایه، سرمایه گذاری و سرمایه دار بد سلیقگی کردیم و آثار آن را امروز با ناترازی‌ در حوزه انرژی شاهد هستیم.

وی افزود: خداوند به هر بنده‌ای که مال و اموال عطا می‌کند بخشندگی هم در فرد قرار می‌دهد و خوشحال هستیم که سرمایه‌گذار مال خود را برای سرمایه گذاری در حوزه انرژی خورشیدی در استان مرکزی قرارداره است و به نوعی به آبادانی شهر و رفاه مردم کمک می‌کند.

مهاجرانی تصریح کرد: بحث انرژی امروز جزو موضوعاتی است که سر مسئولان کشور را پایین انداخته است و جز شرمندگی هیچ‌ جوابی به مردم نداریم، از مردم عادی تا صنعتگر و اصناف به جز شرمندگی چیزی برای مسئولان باقی نگذاشته اما سرتاپا عذر خواه هستیم اما کفایت ندارد.

سخنگوی دولت عنوان کرد: مردم برای مشکلات و ناترازی‌ها صبوری می‌کنند اما راه حل این مشکل ایجاد نیروگاه خورشیدی بود و به معنای واقعی «عدو شود سبب خیر» و این ناترازی‌ها سبب شد به مزیت اصلی کشور به ویژه استان پی ببریم، موقعیت جغرافیایی ایران به گونه است که هم آفتاب خوبی دارد و روزهای آفتابی خوب و شدت آفتاب زیاد دارد و می‌تواند در حوزه انرژی‌های نو کار کند.

وی ادامه داد: پایان نامه مکانیک سال ۷۴ بنده در حوزه آبگرمکن خورشیدی بود، از آن زمان تاکنون ۳۰ سال گذشته و به هر کسی گفتیم چرا سرمایه‌گذاری نمی‌شود گفته شد جاذبه ندارد، بنابراین معنای جاذبه همین است که باید فضا به گونه‌ای فراهم شود که امکان سرمایه گذاری برای سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد. پول و سرمایه هم باهوش و هم ترسو است و وظیفه سیاست گذار این است که فضا را به گونه‌ای فراهم کند که پول سرمایه گذار به درستی برگردد.

مهاجرانی عنوان کرد: اعداد سرمایه گذاری آرمانی است اما آرمان‌ها را به دوگونه می‌توان نگاه کرد یکی اینکه آرمان گذاری کنیم که به آنها دست پیدا نکنیم و از طرفی می‌توان آرمان‌ها را به عنوان موتور محرکی برای انجام کاری دانست. با سابقه‌ای که از استاندار مرکزی وجود دارد می‌دانیم از آرمان‌ها جلوتر حرکت خواهد کرد. امیدواریم با تلاش و پشتکار تیم مدیریتی استان به جایگاه اصلی خود در صنعت و تولید انرژی خورشیدی دست پیدا کند.

سخنگوی دولت بیان کرد: موضوع بد مازوت سوزی مردم استان مرکزی به ویژه شهر اراک را آزار می‌دهد که با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر این آلودگی کاهش پیدا می‌کند، اما خداوکیل است که رئیس جمهور برای قطع مازوت سوزی نیروگاه شازند تلاش بسیاری کردند اما در پاییز گذشته در شرایطی قرار گرفتیم که هیچ راهی برای این موضوع وجود نداشت و بنده به عنوان یکی از هم وطنان شما در اراک هیچ راهی پیدا نکردم.

وی ادامه داد: قفل یعنی کلیدی وجود دارد و هر کجایی که دری بسته باشد یعنی می‌توان آن قفل را باز کرد، بنابراین بحران انرژی ما را به سمت تولید انرژی خورشیدی پیش برد و ناترازی ما را به سمت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی پیش برد، جا دارد از کسانی که به جای اینکه سرمایه‌های خود را در خارج از کشور سرمایه‌گذاری کنند در داخل کشور نگه داشتند و به ارتقای زندگی مردم کمک می‌کنند سپاسگذاری کنیم.

مهاجرانی خاطرنشان کرد: صاحبان این مملکت مردم هستند و نباید طوری رفتار کنیم که مردم را برنجانیم، در طول جنگ ۱۲ روزه دفاع مقدس مردم نشان دادند پای نظام، کشور و رهبر معظم انقلاب جانانه ایستاده‌اند، امیدواریم به گونه‌ای عمل کنیم که شرمنده امام (ره) و شهدا نباشیم و باید دست در دست هم دهیم به مهر و میهن خود را آباد کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • امیر IR ۱۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    2 0
    مقایسه کنید اگه همچین وضعیتی توی دوران شهید رییسی اتفاق می افتاد همین جماعت چه جار و جنجالی بپا می کردن
    • ج د ا IR ۰۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
      0 0
      با یک کلمه شرمنده ایم نمیتوانید از پاسخگویی فرار کنید... باید جواب بدهید چرا در زمستان و تابستان قطعی برق ایجاد کردید ؟؟؟ چرا شهید رئیسی توانست ولی شما نتوانستید؟؟؟ پاسخ بده نه اینکه بگویی شرمنده ایم... این یعنی فرار از پاسخگویی
  • IR ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    1 0
    ولی در بحث ترویج برهنگی و کشف حجاب کلی حرف دارید و مدعی هستید.....
  • IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    1 0
    پیش خدا شرمنده نیستین اینقدر دروغ میبافین بخاطر رمز ارز استخراج میکنین .مجوز میدین بعد فشارش برای مردمه الان تو دیوار مشهد اگهی ماینر مجوز دار دارن میفروشن
    • IR ۰۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
      1 0
      ما هم ازینکه گاهی تناسب بین فحش و ناسزایی که بار اینها میکنیم وجود نداره شرمنده ایم . سعی کنیم بابت خسارتی که هر روزه به ما میزنن لعن و ناسزای مناسبتری بکار میبریم
  • DE ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    1 0
    این دولت جز شرمندگی چیزی برای مسکن، گرانی ارزاق اساسی، دارو و خدمات درمانی، ترویج بی حجابی و دیپلماسی التماس و ... دارد؟
  • اﻳﺮاﻥ IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    ﻓﻘﻄ ﺗﻮ ﺑﺤﺚ اﻧﺮﮊﻱ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻣﺮﺩﻡ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﺗﻮ ﭼﻴﺰﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ اﺻﻼ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻧﻴﺴﺘﻴﺪ اﻳﻦ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﺮﺩﻡ اﺭﺯﻭي اﻥ ﺭا ﺩاﺷﺘﻨﺪ ﺑﺮﻭﻳﺪ ﺗﻮ ﺳﻂﺢ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻓﺸﺎﺭ اﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﭼﻪ ﻓﺸﺎﺭﻱ ﺗﺤﻤﻞ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﭘﺪﺭ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﻴﺸﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ اﻓﺴﺮﺩﻩ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﻛﺎﺭﻱ اﺯ ﺩﺳﺘﺶ ﺑﺮﻧﻤﻴﺎﺩ ﺑﺮاﻱ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻲ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺧﻮﺩ
  • IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    باید هم شرمنده باشید، تا صدسال و تا نسلها شرمنده ایران باشید و تقاص پس بدهید برای همه آسیب هایی که زدید.
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    اشکال ندارد! در اقتصاد و.... بنظرتون خوب بودید دیگه؟!
  • IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    شرمندگیتون هم ناترازی داره.
  • IR ۲۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    باید به این فکر شود که چگونه با انرژی کمتری(آبی و فسیلی) برق بیشتری تولید کنبم. آیا DC بهتره یا AC. انرژی برقی اتمی چه سرنوشتی خواهد داشت.
  • IR ۲۲:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    وقتی پوزیده میگه من بلد نیستم ، خب چه انتظاری از سخنگوی دولتش هست .
  • US ۲۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    تاکید هم بکن دوباره هم بگو
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
    0 0
    ... اصلاح طلب و وفاقی های کثیف.
  • IR ۰۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
    0 0
    اگرتودولت دیگه ای بودمیگفتن اگرکره جنوبی بودتاکمردولامیشدن واستعفامیدادن اینافقط شرمنده اند.تازه همینم دروغ میگن
  • IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
    0 0
    چه شرمندگی ؟؟؟!!!! مثل سرطان داریم انرژی مصرف میکنیم
  • ج د ا IR ۰۶:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
    0 0
    پزشکیان و روحانی و دیگر اصلاح طلبان در همه بحث ها از دروغگویی و هدر دادن منابع و خالی کردن صندوق توسعه ملی تا گرانی زمین و مسکن و اجاره و ماشین و گوشت و مرغ و ماهی گرفته تا ترویج فرهنگ غربی و بی حجابی و کنسرت و فیلترفروشی و رفع فیلتر و افزایش تحریم با مذاکره با غرب و عدم چرخش به سمت شرق ( چین و روسیه ) و هزاران مورد دیگر همیشه تا ابد مدیون و شرمنده مردم خواهید بود ولی همچنان مدعی و طلبکار هم هستید...
  • ج د ا IR ۰۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۵
    0 0
    باید جواب بدهید... نمیتوانید با این جملات از پاسخگویی فرار کنید... چرا شهید رئیسی توانست قطعی برق و کمبود آب و گاز را در تابستان و زمستان مدیریت کند ولی شما حتی در زمستان قطعی برق ایجاد کردید؟؟؟ چرا؟؟؟ شرمنده ایم جواب نشد...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس