بقائی: تماس‌ها بین ما و طرف اروپایی طی روزهای آینده ادامه خواهد یافت

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نشست امروز با سه کشور اروپایی تاکید کرد که تماس‌ها بین ما و طرف اروپایی طی روزهای آینده ادامه خواهد یافت.

به گزارش مشرق، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: نشستی با حضور نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی و با مشارکت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در ژنو برگزار شد.

وی افزود: این مذاکرات در چارچوب سیاست ایران برای استفاده از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک به منظور تأمین منافع ملی انجام شد.

بقائی خاطر نشان کرد: در هفته‌های اخیر کشورهای اروپایی ادعای توسل به سازوکار بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت را مطرح کرده بودند که ایران در مواضع اصولی خود تأکید کرد: بر اساس دلایل روشن حقوقی و قانونی، سه کشور اروپایی چنین حقی ندارند و در صورت اقدام، تبعات آن متوجه همان کشورها خواهد بود. اگر همچنین اتفاقی بیافتد تبعات و آثارش متوجه آن کشورها خواهد بود.

وی تصریح کرد: در این نشست مواضع ایران درباره لزوم رفع تحریم‌ها و حفظ حقوق هسته‌ای به‌صورت شفاف تبیین شد و مسئولیت‌های طرف‌های اروپایی نیز مورد تأکید قرار گرفت.

بقائی گفت: موضع هر دو طرف روشن است. مسئولیت طرف های اروپایی به خوبی تفهیم شد. نظر ایران هم در حوزه رفع تحریم‌ها و هم در رابطه با حقوق هسته‌ای خود برای طرف مقابل تبیین شد.

وی افزود: قرار شد تماس ها بین دو طرف در روزهای آینده ادامه پیدا کند و امیدواریم که این روند منجر به صیانت از منافع و حقوق ملت ایران شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • Ali DE ۰۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    5 3
    اروپا که بدونی اجازه ای کدخدا آب هم خورده نمی‌تونه. مساجدی أهل تشییع و مرکزی اسلامی اون را همین یک سال پیش بستند با یوریشی بیش از ۲۰۰ پلیسی تا دندان مسلح در هامبورگ و دیگر شهر های آلمان و پولهای صدقه ، خومص و ذکات را هم با خود دزدیدند و بردند! این یعنی این جماعتی صلیبی و صهیونیستی اصلاً با بودنی تو مشکل دارند! بعد این اقایونی وزارتی خارجه میخواهد با یک چنین جماعتی پارانویا و شیعه فوبی در موردی چه چیزی میخواهد دیگر حرف بزند؟؟!🤔☝️💔
    • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
      3 0
      متاسفانه هنوز درک سیاسی ما به جایی نرسیده که سه کشور را اروپا نام گذاری نکنیم . ما باید در حرف زدن بلد باشیم که چه بگوییم . مثلاً می گویند بین المللی در حالی که چند کشور غربی خود را برابر بین الملل می دانند .
    • SE ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
      0 0
      مگر مجلس ورود جاسوسان آژانس به ایران را ممنوع نکرده شما چرا پنهانی توافق کرده و اجازه ورود جاسوسان را داده اید؟
  • DE ۰۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    4 0
    همیشه وقت کُشی ، کش دادن ، بلاتکلیفی وسردرگمی ، دریوزگی رندانه در پوشش یک غرور کاذب ..موجوداتی خسته کننده که سرنوشت مردم و کشور را فدای ایدئولوژی کهنه و مخرب خود میکنند . 46 سال است در بر همین پاشنه میگذرد ..دنیا جلو میرود و اینها با کاسه چکنم حیران ایستاده اند ..
    • IR ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
      1 0
      کی باشه بفهمی اینا به این رفتار مامورن
  • IR ۰۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    5 3
    اعتماد به روسیه یعنی سرنوشت سوریه
  • پیروزه IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    0 0
    سرتان کلاه نره .هر چند کم نرفته .به اروپایی‌ها نمیشه اعتماد کرد چون هیچی دستشان نیست .دلقک های به تمام معنا
  • IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    1 1
    بعد از بمب باران تاسیسات هسته‌ای تحت نظارت ایران ، حقوق بین الملل در ذهن ما نابود شد ، این جنگل جهانی به بازدارندگی هسته‌ای نیاز مبرم دارد.
  • IR ۲۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۵
    0 0
    چرا هیچ کس جرات حمله به کره شمالی را ندارد اما کودکان ما را در پایتخت ایران به خاک و خون کشیدند؟؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۰۶:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 0
    غرب لجن همه مون رو گول زد
  • IR ۰۶:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 0
    اگه ایران هنوز زندست و نفس می کشه، صرفا و صرفا به خاطر وجود سپاه پاسداران معتقد به اسلام و نفس رهبریه. و الا ما مردم نادان و خیر سرمون وطن پرست و ایران دوست، ایران رو به دست دشمنمون غرب سپردیم و پشت امام دانا و نظاممون رو خالی کردیم
  • IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 0
    اگر بنا باشد مکانیسم ماشه را فعال کنند حتی سفارت خانه هایشان نیز باید در پائین تر حد یعنی کنسولگری کاهش یابد چون لیاقت ایران را ندارند شاید هم در حد حفظ منافع آنها مثل آمریکا به نمایندگی یک کشور ثالث مثل سوئیس

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس