کد خبر 1743210
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
دلیل ضعیف بودن اینترنت در ماه‌های اخیر چیست؟

معاون وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات برای حل مشکل تداخل توصیه کرد که اپراتورها با ارایه خدمات Managed -Wi Fi مشکل را حل کنند.

به گزارش مشرق، کیفیت نامطلوب اینترنت همراه در ماه‌های اخیر موجب نارضایتی کاربران اینترنت در کشور شده است به گونه‌ای که سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز بر نامناسب بودن کیفیت ارتباطات ارایه شده تاکید کرده است.

وی هفته گذشته در جلسه‌ای که با اپراتورهای اینترنت همراه و ثابت داشت، تاکید کرد که مردم از وضعیت اینترنت ناراضی هستند و باید وضعیت ارتباطات و شبکه اینترنت بهبود یابد.

طبق تاکید وزیر ارتباطات، این وزارتخانه به دنبال افزایش کیفیت اینترنت در کشور است، البته برای اجرای آن الزاماتی وجود دارد که این الزامات پیچیدگی های خاص خود را دارد، اما باید در مسیر کیفیت بخشی در موضوع اینترنت بصورت گام به گام حرکت کرد.

در همین ارتباط بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت امروز یکشنبه - در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: بخشی از نارضایتی کاربران از کیفیت اینترنت در منازل به دلیل تداخل Wi-Fi ها در مجتمع های مسکونی و یا نقاط پرتراکم شهری است. در بسیاری از کشورها اپراتورها با ارائه خدمات Managed -Wi Fi این مشکل را حل کرده اند.

وی در ادامه دو توصیه به کاربران و اپراتورها داشت:

توصیه به اپراتورها: ارائه مودم های هوشمند و سرویس های Wi-Fi مدیریت شده.

توصیه به کاربران: استفاده از مودمهای نسل جدید (Wi-Fi 6/6E) و یا باند ۵ گیگاهرتز.

دلیل ضعیف بودن اینترنت در ماه‌های اخیر چیست؟

وای‌فای، رایج‌ترین روش برقراری ارتباط بی‌سیم داده در یک مکان ثابت است. این فناوری به دستگاه‌های مختلف مانند گوشی‌های موبایل، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و حتی تلویزیون‌ها اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به کابل به به شبکه‌ای متصل شده و از طریق آن به اینترنت دسترسی پیدا کرده و منابع شبکه را به اشتراک بگذارند.

صرف نظر از نحوه‌ استفاده از وای‌فای، هدف نهایی آن ایجاد یک سیگنال بی‌سیم است که به دستگاه‌های دیگر اجازه می‌دهد تا برای فعالیت‌هایی مانند برقراری ارتباط، سرگرمی، انتقال فایل، ارسال پیام صوتی و تبادل اطلاعات به فرستنده‌ی اصلی متصل شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۲
    2 0
    این اقای معاون وزیر بهتره مردم را ساده لوح ندونه من به هیچ عنوان از وای فای استفاده نمیکنم مودم را با کابل شبکه به سیستم وصل میکنم ولی اینترنت یا قطع است یا سرعت بقدری پایین است که سایت های داخلی با پسوند irهم بارگذاری نمیشود چه ارتباطی به استفاده از وای فای دارد زمانیکه پهنای باندی که باید به حداگثر چهار نفر اختصاص دهید به بیش از چهل نفر اختصاص میدهید این نایسامانی ها ایجاد میشود
  • GB ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۲
    0 1
    در تمام دنیا بالغ بر 80 درصد شبکه اینترنت شبکه ی خانگی است، در ایران کاملا برعکس است، 90 درصد مردم به جای اینترنت خانگی اینترنت همراه دارند که باعث فشار غیر ضروری به زیرساخت های اینترنت همراه می شود، در ضمن managed wifi رایگان نیست، همین الانش هر ماه یه پولی برای اینترنت داریم میدیم، دو برابرش هم برای فیلترشکن
  • IR ۲۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۲
    0 0
    اینترنت ما هر روز چند دوساعت قطع کامله بعدم که وصل میشه ظعیفه اینقدر که یک عکس و چند دقیقه طول میکشه باز کنه تازه اگه خط ثابت داشته باشیم که وضع بدتر هم هست
  • IR ۰۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۳
    0 0
    بهانه ای برای گران کردن اینترنت ، هر سری گران میکنند با وعده بهبود سرعت و افزایش خدمات اما عملا افتضاح تر از قبل میشه،الان‌هم که با قطعی برق ، اینترنت که سهله حتی نمیشه تماس گرفت و در بعضی مناطق آنتن کلا میره
  • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
    0 0
    مخابرات عامل مهم نارضایتی و گرانفروشی ...مخابرات ، سمبل فساد و ناکارامدی خصوصی سازی سراپافساد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس