کد خبر 1740848
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵

به گزارش مشرق، ناصر کنعانی دیپلمات سابق در توئیتر نوشت:

اظهارات اخیر نتانیاهو درباره تعهدش به «اسرائیل کامل یا بزرگ» که شامل کرانه باختری و بخشهایی از اردن، سوریه، لبنان و مصر میشود، واکنش برخی کشورهای عربی را برانگیخت و طی بیانیه‌هایی این اظهارات را «خطرناک، تهدیدی علیه حاکمیت کشورها، نقض حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد» دانستند.

صدور بیانیه خوبست، اما هرگز بازدارنده نیست، اگر توان مقاومت ندارید، از جریانهای مقاومت ضداسرائیلی حمایت کنید، آنان به جای سازمان ملل، مجامع بین‌المللی، اروپا و آمریکا، حامی واقعی استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی کشورهایتان در برابر زورگویی آمریکا و تجاوزگری اسرائیل خواهند بود.

صدور بیانیه علیه پروژه اسرائیل بزرگ کافی نیست

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
    1 0
    ایران را انداخته اید میان جنگ اقوام سامی.
  • IR ۱۵:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
    1 0
    چرا ما باید برای کسانی بجنگیم و هزینه بدیم که خودشون بفکر خودشون نیستن ؟؟ کشورک های عربی همگی سر سپرده آمریکا و اسرائیل شدن و با رضایت خاک خودشون تقدیمشون میکنن ولی ما داریم شهید و هزینه و تحریم و خسارت میدیم تواین جنگ اخیر صدا از سنگ درومد از عربها در نیومد
  • IR ۲۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
    1 0
    دولتهای عربی آنقدر خودباخته شده اند که اگر اسرائیل دستور بدهد خود را منحل کنند هم واکنشی جز بیانیه دادن و بعدش التماس کردن نشان نمی دهند
  • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    1 0
    گور پدر همه عربها
  • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    1 0
    به درک چرا اینقدر اصرار دارید توی امور کشورهای دیگه دخالت کنید چرا کمی به فکر بدبختی‌های داخل کشور خودمون نیستید؟
  • IR ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    1 0
    به جهنم . امیدوارم اسراییل همه کشورهای عربی را اشغال کنه
  • IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    1 0
    به ما ایرانی ها چه ارتباطی داره ؟ عرب ها بروند بجنگند
  • IR ۰۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    2 0
    اسراییل برای ایران هیچ خطری نداره اسراییل دنبال اشغال مصر واردن است بگذارید برود بگیرد
  • IR ۰۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 0
    با سلام " بیانیه " واکنش ۳۱ کشور درگیر با پدیده صهیونیسم و ایده از نیل تا فرات و اسرائیل بزرگ است. این ایده پس از سقوط سوریه با شتاب بیشتری در آستانه تحقق است و در این شرایط همه با هر نام و نشانی تسلیم، همراه و بخشی از پروژه صهیونیستی هستند. الا و در این بین محور مقاومت است که تمام قد در برابر این زورآزمایی نابرابر ایستاده است و علیرغم تحمل مصائب بسیار ، رنج خویشتنداری و تاب آوری را تحمل کرده است. بیانیه در این شرایط پست ترین کنش و احمقانه ترین رفتار است. ۳۱ کشور با طول و عرض جغرافیایی می توانند در همه سطوح استکبار و نظام سلطه را به چالش بکشانند ولی مودبانه با صدور بیانیه تکوین کشور بزرگ صهیونیستی را زیر نظر دارند. بنطر می رسد بیانیه در حکم خرید بلیت سینما است که لزوما برای تماشای فیلم مورد علاقه بایستی خریداری شود‌. اسرائیل بزرگ یک نمایش هالیودی است و تماشاچیان آن امضا کنندگان معمولا این نوع از بیانیه ها هستند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس