کد خبر 1732984
تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
دست رد ارمنستان به پیشنهاد آمریکا

وزارت امور خارجه ارمنستان با رد پیشنهاد نظارت ۱۰۰ ساله آمریکا بر گذرگاه "زنگزور" اعلام کرد که این کشور کنترل قلمرو تحت حاکمیت خود را به‌هیچ کشور ثالثی واگذار نکرده و نخواهد کرد.

به گزارش مشرق، تارنمای خبرگزاری دولتی آرمن پرس دیشب (۲۳ تیر) به‌نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه ارمنستان نوشت که این کشور موضوع رفع انسداد زیرساخت‌های منطقه‌ای را صرفاً در چارچوب حاکمیت، تمامیت ارضی و حیطه قضایی جمهوری ارمنستان بررسی می‌کند.

نازلی باغداساریان گفت که ارمنستان در مورد واگذاری کنترل بر قلمرو تحت حاکمیت خود به هیچ طرف ثالثی بحث نکرده و نمی‌کند.

پیش‌تر تارنمای خبری میدل ایست آی، به نقل از تام باراک، سفیر آمریکا در ترکیه، نوشته بود که واشنگتن پیشنهاد داده که کنترل گذرگاه ۳۲ کیلومتری زنگزور را به مدت ۱۰۰ سال به دست گیرد.

این دیپلمات تأکید کرد: بدین ترتیب، هر دو طرف می‌توانند از این کریدور استفاده کنند.

باراک تأکید کرد که هدف از طرح این موضوع "کمک به پیشبرد مذاکرات دیپلماتیک بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان" است.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ali2 IR ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
    4 3
    هوای ارمنستان را داشته باشید.
    • US ۱۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
      0 0
      کنترل گذرگاه یعنی ساختن پایگاه نظامی برای حمله به ایران. همون کاری که علیف کرده با اسرائیل.
  • IR ۱۴:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
    3 2
    درود بر ارمنستان که در مقابل ضرورتهای دیکتات ر دیوانه و خونریز جمهوری دو پاره صهیونیستی آذربایجان الهام علی اف روانپریش می ایستند و پوزه این دیکتاتور مجنون و خون آشام را به خاک می مالند.
    • US ۰۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
      0 0
      تروریستهای کردی زخم خورده خیلی اشفته وپریشان احوال هستندوباعقده گشایی از ازربایجان میخواهنددردشان را التهام بخشند خخخخخ
  • IR ۱۷:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۴
    0 0
    آمریکا چه خوش اشتها و پررو😬😬😬
  • IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
    0 0
    ترک احمق

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس