کد خبر 1727499
تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
اولمرت: ایران به اسرائیل خسارات فراوانی زد؛ نتانیاهو باید برکنار شود

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به قدرت موشکی ایران در منازعه اخیر اذعان کرد و از تلاش‌ها برای برکناری نتانیاهو خبر داد.

به گزارش مشرق، «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه بر لزوم پایان هرچه سریع‌تر جنگ غزه تاکید کرد.

بر این اساس، اولمرت در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «سربازان ربوده شده در غزه باید بازگردانده شوند و یک دولت مشترک برای نوار غزه، فارغ از حماس، تشکیل شود. سیاستمداران اسرائیلی باید نتانیاهو را برای پایان دادن به جنگ در غزه تحت فشار قرار دهند».

وی ضمن ابراز امیدواری برای اعلام انتخابات زودهنگام توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، توضیح داد: «ما مطمئن هستیم که اگر انتخابات زودهنگام برگزار شود، کابینه نتانیاهو سقوط خواهد کرد. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اپوزیسیون شانس خوبی برای پیروزی در انتخابات آتی دارد».

طبق این گزارش، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «ما امیدواریم که ترامپ به نتانیاهو فشار بیاورد تا جنگ در غزه را متوقف کند. من از رئیس جمهور ترامپ می‌خواهم که به نتانیاهو بگوید کافی است! اکثر اسرائیلی‌ها می‌خواهند جنگ غزه پایان یابد».

اولمرت تصریح کرد: «ما می‌خواهیم نتانیاهو را برکنار کنیم و تمام تلاش خود را برای این کار انجام خواهیم داد. غزه بخشی از اسرائیل نیست. من معتقدم که این جنگ غیرضروری، غیرقابل توجیه، غیرقانونی و یک جرم است».

وی در ادامه درباره جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی با ایران که به تن‌دادن تل‌آویو به آتش‌بس منجر شد، گفت: «موشک‌های ایرانی خسارات گسترده‌ای به شهرهای اسرائیل وارد کردند. ایران نمی‌خواهد با اسرائیل همزیستی مسالمت‌آمیز داشته باشد».

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 10
  • غیر قابل انتشار: 4
  • مصطفی IR ۰۸:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    20 1
    نوش جون تون ، به لطف خدا بازهم موشک داریم اگر بازهم خواستید نوش جان کنید خبری بدین
    • IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
      8 0
      اولمرت: ایران به اسرائیل خسارات فراوانی زد// ولی ... انترنشنال و الاغای ماهواره عکسش رو میگن. طفلکا بدجوری می سوزن.
    • DE ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
      0 0
      ای تف به شرف هر چی اسراییلی هست که میگه ایران نمی‌خواهد با اسراییل همزیستی مسالمت آمیز داشته باشد اونم با جنگ و آدم کشی و ترور که شایسته این قوم حرامی است.
  • علی اهوازی IR ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    16 1
    شما باید خاک فلسطین رو ترک کنید یا کنترلش رو به خود فلسطینیان واگذار کنید و بعدا با اونا همزیستی مسالمت آميز داشته باشید نه با ما
  • محسن IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    8 0
    از این ملعون ها اصلا خبر نزارید در هر صورت همشون یک گوووهن
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    8 0
    واقعا معلومه اینا رو نشناختیداستاد مظلوم نمایی و جنایت هستن استاد غافلگیری و ترور
  • IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    4 0
    خسارت ها نوش جانتان،ای کاش نابود بشین سریعتر
  • IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    2 0
    نوش جان متجاوزین ، آماده بودیم تا حداقل دو سال همینطوری ادامه بدیم هرچند حتما متلاشی شدن اسراییل با این حجم از قدرت موشکی ایران بیشتر از چند ماه طول نمی کشید.
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    3 0
    آتش بس صهیونیستها رو نجات داد ، انبارهای ما پر بود ، به هر حال تصمیم با بزرگان است.
  • IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    0 0
    نتانیاهو فقط باقی موندن در قدرت را به جنگ گره زده مگر اینکه ترور شود تا جنگها هم قطع گردد
  • همسنگران IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    0 0
    انشاالله هر آنچه را که داریم جمع کنیم و موشک تولید کنیم تا جایگزین شود
  • IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    1 0
    آتش بس را باور نکنید
  • قاسم IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    2 0
    اسراییل نه! فلسطین اشغالی. ما حتی طویله ای به نام اسراییل را به رسمیت نمی شناسیم.
  • ایرانی IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    1 0
    تمام این خسارت ها،جبران خون شهدا میشه؟ سرلشکر باقری،سرلشکر حاجی زاده و مردم
  • سید IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    1 1
    البته ایران به صهیونیستی ها خسارت ولی بدبخت ایران عزیزمون صدمات جبران ناپذیری از افغانستانی ها خورد بشخصه خودم فکر میکردم فردو و نطنز افغانستانی ها با نیروهای چریکی تصرف کنند و مواد رادیواکتیو و با خودشون ببرن
  • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
    0 4
    اینم بگو که گفته ارتش اسرائیل خسارت زیادی به ایران وارد کرده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس