171937079.jpg

شرکت‌های هواپیمایی «امریکن ایرلاینز» و «یونایتد ایرلاینز» آمریکا در بحبوحه تنش‌های نظامی در خاورمیانه، پروازهای خود را به قطر و امارات متوقف کردند.

به گزارش مشرق به نقل از بلومبرگ، شرکت امریکن ایرلاینز پروازهای روزانه خود از آمریکا به دوحه پایتخت قطر، و شرکت یونایتد ایرلاینز نیز پروازها را به دبی متوقف کرد.

این اقدام شرکت امریکن پس از آن است که سفارت آمریکا در قطر از شهروندان آمریکایی در این کشور و کارکنان سفارت خواست تدابیر احتیاطی را افزایش دهند. سفارت آمریکا به آنها هشدار داد که مراقب اطراف خود باشند، از تظاهرات‌ها و تجمع‌های بزرگ دوری کنند و در مکان‌های عمومی مرتبط به آمریکا آفتابی نشوند.

شرکت امریکن ایرلاینز اعلام کرد که پرواز روزانه از فیلادلفیا به دوحه تا اول تیر ماه ( ۲۲ ژوئن) تعلیق خواهد شد. آخرین پرواز از پایتخت قطر به فیلادلفیا اوایل امروز انجام شد. هواپیمایی یونایتد نیز پروازهای روزانه خود بین نیوجرسی و دبی در روز پنجشنبه را متوقف کرد و گفت زمانیکه شرایط ایمن و امن باشد، خدمات را از سر می‌گیرد.

شرکت‌های دلتا ایرلاینز و یونایتد پروازهای خود از آمریکا به تل آویو را پس از حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران لغو کرده بودند. توقف پروازها به منطقه خلیج فارس اولین نمونه اختلال هوانوردی برای برخی از شلوغ‌ترین قطب‌های پروازی در منطقه است. تعلیق پروازها پیشتر شامل کشورهای اطراف سرزمین‌های اشغالی و آسمان کشورهای مسیر عبور موشک‌های ایران می‌شد.

دبی و قطر دو قطب مهم در منطقه خاورمیانه برای مدیریت پروازهای طولانی بین آمریکا، اروپا و آسیا استفاده می‌کنند. شرکت‌های «ایر فرانس- کی.ال.ام» و «ایر کانادا» نیز در این هفته چندین مسیر پروازی به شهرهایی مانند دبی و ریاض را لغو کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    آمریکا برای بمباران فردو وارد میشه ما باید بمب هسته ای ساخته و قبل از تجاوز آمریکا تست کنیم.حداقل بعد از این همه تحریم و جنایت و بمباران حق ماست بمب هسته ای داشته باشیم.بمب اتم غرور افتخار و سربلندی ملت رو دوچندان خواهد کرد بمب اتم غرور رو احیا جایگاه ایران رو ارتقا و همچو ققنوس خواهد بود.
  • A s IR ۰۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    باید مراقب بود اینها نشانه ورود قافلگیرانه ام یکا به جنگ هست هشدار هشدار
  • IR ۰۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    آمریکا احتمالا امشب حمله خواهد کرد چرا که بازارهای مالی جهانی بسته خواهد شد امیدوارم دلاورمردان شجاع ارتش و سپاه آمادگی کامل داشته باشند و چشمان تیزبین پدافند هوایی کشور آماده باشد، لطفا فریب دروغ های مذاکره ایی ترامپ نشوید. باید درسی به آمریکا دهیم که هیچ وقت فراموش نکند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس