image.png

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ما متجاوز را از خطای بزرگ خود پشیمان کرده و وادار می کنیم تاوان آن را بپردازد»، نوشت: به استثنای رژیم نامشروع و نسل‌کش اسرائیل، ما همچنان به دیپلماسی متعهد هستیم.

به گزارش مشرق، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد پنجشنبه و در شبکه اجتماعی ایکس، نکاتی را درباره تحولات اخیر منطقه یادآور شد.

عراقچی نوشت: اکنون، تمام جهان باید بداند که ایران صرفاً از خودش دفاع می‌کند. حتی در مواجهه با ظالمانه‌ترین تجاوز علیه مردم ما، ایران تاکنون فقط علیه رژیم اسرائیل اقدام متقابل کرده و نه علیه کسانی که به او کمک کرده و تشویقش می‌کنند. درست همانطور که نتانیاهو این جنگ را برای نابودی دیپلماسی به راه انداخت، جهان باید نسبت به تلاش‌های فزاینده رژیم ضعیف شده‌ اسرائیل برای وادار کردن دیگران به نجاتش و گسترش شعله‌های این(جنگ) به منطقه و فراتر از آن، بسیار هوشیار باشد.

او در ادامه نوشت: ایران در عمل آنچه را که همیشه علناً به آن متعهد بوده، ثابت کرده است؛ ما هرگز به دنبال سلاح‌های هسته‌ای نبوده و نخواهیم بود. اگر غیر از این می‌بود، چه بهانه‌ای بهتر از تجاوز فعلی تنها رژیم مسلح به سلاح هسته‌ای در منطقه، می‌توانستیم برای توسعه این سلاح‌های غیرانسانی داشته باشیم؟

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ایران با افتخار و شجاعت به اِعمال حق دفاع از خود ادامه خواهد داد»، تاکید کرد: ما متجاوز را از خطای بزرگ خود پشیمان کرده و وادار می کنیم تاوان آن را بپردازد.

عراقچی در پایان نوشت: به استثنای رژیم نامشروع، نسل‌کش و اشغالگر اسرائیل، ما همچنان به دیپلماسی متعهد هستیم. مانند گذشته، ما در دیدگاه‌های خود جدی و آینده‌نگر هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 16
  • IR ۰۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    آقای عراقچی نظرات اشتباه خود و طیف سیاسی خودت رو به مردم نسبت نده ما از مذاکرات نامحدود و بدون نتیجه که تهش بمباران مردمه خسته شدیم ما خواهان بمب هسته ای و تضمین امنیت و بازدارندگی پایدار هستیم ما از آتش بس های موقت استقبال نمیکنیم.اسراییل برای به هم زدن توافق بمباران نکرد بلکه نقشه آمریکا اروپا و اسراییل یکیه.لطفا صورت مساله رو پاک نکنید ما باید هسته ای بشیم.ما نمیپذیریم.
  • IR ۰۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 1
    ما بمب هسته ای میخوایم.هیچ اعتمادی به آمریکا نیست هیچ اعتمادی به مذاکرات و آتش بس هاشون نیست
  • IR ۰۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    1 1
    بمب هسته‌ای خواسته اکثریت ملت ایران و دهه هشتاد ها.
  • صداقت IR ۰۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    فعلا که اعضای دولت بعضا موضع گیری های بسیار ضعیفی داشتن من حمله در بعضی پیام گذاشتن های خود عراقچی!!!
  • IR ۰۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    خودت خنده ات نمیگیره وقتی کلمه ی دیپلماسی رو به کار میبری؟!....نخیر دیگه کور خوندین شما آمریکاپرستها ،متجاوز رو پشیمان فقط نمیکنیم.اینبار متجاوز رو نیست و نابود میکنیم
  • IR ۰۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    با دیپلماسی نمی توان متجاوز را پشیمان کرد ، دیپلماسی ابزار دشمن برای تجدید قوا است.
  • IR ۰۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    نیروهای مسلح عزیز ارتش و سپاه در خبر گفته شد: ترامپ میگوید تا زمانیکه اسرائیل می جنگد آمریکا دخالت نمیکند. و اینکه ایران نباید به تسلیهات هسته ای دست یابد. و فقط آمریکا میتواند فوردو را نابود کند و این الزاما هم انجام نخواهد شد. گمان میرود اینان در طی فرآیندی در صدد هستند همه انواع تسلیهات شما را بیآزمایند‌. اسرائیل که الان هم از ببن رفته است. شریانهای حیاتی اش در واشنگتن و لابیهای سیاسی در آنجا میباشد. و با تجار و خبرپراکنی های مرتبط به آنان و... باز تعریف میشود. از کلمات تهدید آمیز او اطلاعی ندارم. ولی عینا این تهدیدات را برای حذفش باید بکار بست. و تسلیهات هسته برای حاکمیت ایران الزامیست. خوب بود به نحوی مدتها قبل، نظام ایران بآرامی با   ارسال شخصیتهای موثر ولی غیر سرشناس به ایالات کمتر برخوردار بلحاظ جی دی پی در آمریکا، در صدد ایجاد اعتراضات و نافرمانیهای مدنی و تشکیل هسته ها در آنجا اقدام کرده بود. همگی هم مسلح به انواع سلاحهای انفرادی و نیمه سنگین خوبی هستند.
  • حسین IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    امیدوارم آقایون این حرف رهبر را کامل درک کرده باشند که: "درخواست مذاکره از سوی آمریکا یک فریب بزرگ است"
  • حسین IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    باشه ، ولی طرف مقابلتون به اعتراف خودشون از این دیپلماسی به عنوان پوشش اقدامات خصمانه خودشون استفاده میکنند 🙄🙄🙄
  • Mohsen Azad IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    چرا
  • پریسا متفکر IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    عراقچی و ظریف و پزشکیان و روحانی بدانند ملت ایران در برابر صلح تحمیلی محکم خواهد ایستاد
  • حسن IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    آقای عراقچی مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود فردا با تروئیکای اروپایی قرار ملاقات دارید ، معنای این چیه ؟ راه رفته حماس یعنی صلح موقت و تنفس مصنوعی دادن به دشمن را رها کنید . اونا می خوان باز با زمان خریدن دوباره با قدرت بیشتر به ایران هجوم اورند و این یک تله سیاسی است . من در پیشگاه خدا روسفیدم که علی رغم اینکه مادری آذربایجانی هستم ولی به این دکتر قلب رای ندادم .اگر مقام معظم رهبری حفظه الله نبود شما اصلاح طلبان الان هفت مرتبه کشور پهناور ایران عزیز را دو دستی تقدیم نظام سلطه می کردید .خدا رحمت کند امیر عبداللهیان را . شهید با کیاست وزیر خارجه. من درپیشگاه خدا از قومیت ترک زبان که همشهریان پدر بزرگ مادری ام می باشند و بد حجابها و بخشی از اهل سنت عزیز کشورمان که به این مرد دکتر قلب رای دادن شکایت دارم . و شورای محترم نگهبان که بخاطر ۶ درصد رای بیشتر کسی را تایید کرد که بدون اینکه ازش برنامه کاری بخواهد کسی که در سال ۱۴۰۰ رد کرده بود . باید شورای نگهبان نیز با همه احترام و آرزوی توفیقات فراوان برایشان دارم پاسخگو در قبال تایید صلاحیت ها و رد صلاحیت ها کنیم . این جمهوری اسلامی ارزان بدست نیامده است که ارزان در بازار چانه زنی نظام لبیرال سرمایه داری هضم شود . محصول خون هزاران شهید و فداکاری هاست .خدایا ایران زمین را از دروغ و دشمن و محصول بد حفظ فرما. آمین .با احترام به همه قومیت ها و آذری زبان های عزیز و سلیقه سیاسی و آحاد ملت بزرگوار ایران اعم از متدین و مذهبی و بدحجاب بزرگوار و... این رنجنامه را می نویسم ایرانی زیرک# ایرانی همدل# اتحاد برای پیشرفت # لبیک یا خامنه ای #
  • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    انشالله بدون تسلیم اسراییل برنگردی سید عباس که ما به کمتر از اون راضی نیستیم
  • IR ۱۷:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    نتانیاهوی اشغالگر لهستانی الاصل جنایتکار جنگی تحت تعقیب دیوان بین المللی کیفری و قاتل ۲۰۰۰۰ کودک در غزه باعث نابودی اسراییل شد.
  • IR ۰۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    دیپلماسی آنهم ازنوع خودتحقیری با رفتن به ژنو به دستور تروئیکای اروپا.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس