کد خبر 1718344
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
قلی‌زاده: دوست دارم برای پرسپولیس بازی کنم

هافبک ایرانی لخ پوزنان از علاقه‌اش برای پرسپولیسی شدن خبر داد.

به گزارش مشرق، علی قلی‌زاده که در دومین فصل حضورش در لخ پوزنان بازی‌های درخشان‌تری را از خود به نمایش گذاشت و به این تیم کمک کرد تا پس از سه فصل فاتح اِکستراکلاسا (سطح اول فوتبال باشگاهی لهستان) شود، می‌گوید که علاقه‌مند است برای پرسپولیس بازی کند.

قلی‌زاده ۲۹ ساله در یک نشست مطبوعاتی گفت: در لخ پوزنان واقعاً احساس می‌کنم در خانه هستم. ما قهرمان اِکستراکلاسا شدیم و از این قهرمانی لذت می‌برم. من از ایران پیشنهادهایی داشتم. ایران کشور من است و دوست دارم در آنجا بازی کنم، چون آنجا احساس فوق‌العاده‌ای دارم اما در حال حاضر با لخ پوزنان قرارداد دارم و هیچ چیز دیگری برایم جذاب نیست. من هنوز یک سال دیگر با لخ پوزنان قرارداد دارم.

وی که از باشگاه‌های بزرگ ایرانی پیشنهاد دریافت کرده؛ با ابراز تمایل برای پیوستن به سرخپوشان تهرانی اظهار داشت: پرسپولیس تیمی شگفت‌انگیز در ایران با میلیون‌ها هوادار است، درست مثل تیم‌ها برزگ دیگر ایران مثل تراکتور که این فصل قهرمان شد. سرمربی تراکتور (دراگان اسکوچیچ)، سرمربی سابق من در تیم ملی بود؛ البته که دوست دارم دوباره در ایران بازی کنم، مخصوصاً برای پرسپولیس اما حالا قراردادم مرا به لخ پوزنان متعهد می‌کند و تمرکزم روی همین تیم است.

هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان که این فصل در ۳۴ بازی برای لخ پوزنان به میدان رفت و در کنار به ثمر رساندن ۸ گل، ۶ پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخت، در صورت ماندن در این تیم لهستانی، به همراه هم‌تیمی‌هایش در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا شانس خود را برای رسیدن به مرحله لیگی این رقابت‌ها امتحان خواهند کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
    0 0
    پیروزی تا الان 500 میلیارد قرارداد بسته . اگر اغاسی هم بگیرن میشه 700 میلیارد ... بازیکن خارجی هم قطعا میگیرن که میشه 1000 میلیارد تومن .. قلی زاده رو چه جوری میگیرن ؟؟ قرارداد بازیکن های خودشون چقدر هست ؟؟ چه کسی این مبالغ رو پرداخت میکنه ؟ از جیب چه کسی؟
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    0 0
    پرسپولیس هم فقط تورو کم داره!!!!!!!!!!!!
  • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    0 0
    تو هم یکی مثل سلمانی و صادقی میشی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس