کد خبر 1711004
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
آغاز فعالیت‌های بخش فروش مجازی نمایشگاه کتاب تهران

ناشران داخلی متقاضی حضور در بخش فروش مجازی سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از دهم اردیبهشت‌ماه فرصت دارند با مراجعه به صفحه کاربری خود نسبت به انجام ویرایش‌های لازم و آماده‌سازی صفحه اقدام کنند.

به گزارش مشرق،‌ ناشران داخلی از دهم اردیبهشت‌ماه می‌توانند با مراجعه به صفحه کاربری خود در سامانه فروش مجازی به آدرسbook.icfi.ir نسبت به ویرایش اطلاعات کتاب‌ها از جمله تعداد، قیمت، وزن و سایر ویرایش‌های لازم براساس ضوابط و آموزش‌های موجود اعمال کنند.

هم‌زمان با بارگذاری کتاب‌های ناشران در سامانه فروش مجازی، بخش جست‌وجوی کتاب‌ها فعال خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه مذکور ضمن ایجاد و ورود به صفحه کاربری، کتاب‌های منتخب خود را به قسمت علاقه‌مندی‌های صفحه شخصی اضافه کنند تا در زمان نمایشگاه کتاب به راحتی بتوانند به سبد خرید خود بیافزایند.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس