کد خبر 1708859
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
مارکا:‌ تمدید قرارداد با وینیسیوس تا ۲۰۳۰

طبق اعلام روزنامه مارکا رئال مادرید با وینیسیوس جونیور برای تمدید قراردادش تا سال ۲۰۳۰ به توافق دست پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، سرانجام باشگاه رئال مادرید قرارداد وینیسیوس جونیور را تمدید خواهد کرد. گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی این بازیکن برزیلی از رئال مادرید زیاد بود. از یک طرف پیشنهادهای فرانجومی عربستانی‌ها به وینیسیوس و از طرف دیگر حاشیه‌های زیاد این بازیکن باعث شده بود تا احتمال جدایی او از رئال زیاد باشد. باشگاه مادریدی در نهایت تصمیم گرفت قرارداد ستاره‌اش را تمدید کند.

روزنامه مارکا این خبر را تایید و اعلام کرد که باشگاه رئال مادرید قرارداد وینیسیوس را تا سال ۲۰۳۰ تمدید می‌کند و به این ترتیب جدایی او از کهکشانی‌ها منتفی شد. وینیسیوس در حال حاضر تا سال ۲۰۲۷ با رئال مادرید قرارداد دارد.

این بازیکن سرشناس ۳۱۱ بازی با پیراهن رئال مادرید انجام داده و موفق به زدن ۱۰۵ گل شده است. بهترین دوره حضور او در رئال مادرید فصل قبل بود که توانست قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند. او شانس اصلی کسب توپ طلا بود اما در نهایت این جایزه به رودری از منچسترسیتی رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس