کد خبر 1708267
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
انصارالله یمن از تحریم شرکت‌های نفت آمریکایی خبر داد

رئیس شورای عالی سیاسی یمن از اعمال تحریم‌ها بر شرکت‌های نفت آمریکایی خبر داد.

به گزارش مشرق، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن طی نشست شورای دفاع ملی گفت: توانایی‌های نظامی انصارالله حتی یک درصد هم از حملات آمریکا آسیبی ندیده است. مرکز عملیات انسانی شرکت‌های تسلیحاتی و نفت آمریکا را در لیست تحریم‌های خود قرار خواهد داد.

در این راستا «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن نیز به المیادین گفت: دولت آمریکا از تجربه دولت سابق در ائتلاف دریایی استفاده نکرد. واشنگتن در شکستن اراده یمنی‌ها موفق نشد. آمریکا در اوایل تجاوز ادعا کرد که ملت یمن را هدف قرار نمی‌دهد اما بعدا بندر راس عیسی و الحدیده را هدف قرار داد.

وی گفت: این تجاوز در آسیب رساندن به توانمندی‌های نظامی یمن موفق نبوده است. واشنگتن در جنگ خود علیه یمن شکست خورده است. یمن به ارتقای توانایی‌ها و تجهیزات نظامی خود ادامه می‌دهد و غافلگیری‌هایی در آینده نزدیک در سطح نظامی و کیفیت اهداف وجود خواهد داشت.

البخیتی گفت: هر ملتی که یک مسئله عادلانه داشته باشد نتیجه آن اختراع در تمام زمینه‌ها از ساخت تجهیزات نظامی تا اداره نبرد است. تصمیم یمن مستقل است و هیچ ارتباطی با هیچ کشوری ندارد. یمنی‌ها نیازهای نظامی خود در داخل از گلوله تا تجهیزات زرهی را خودشان می‌سازند و همچنان در آغاز هستند.

وی در پیامی به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها گفت که برای آنها فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ غزه راحت است تا به این ترتیب عملیات یمن نیز متوقف شود.

وی هشدار داد: کشوری که بخواهد اوضاع یمن را بر هم بزند یا جبهه‌ای را در یمن شعله ور کند پاسخ حمله به عمق آن خواهد بود. صبر ما برای هرگونه تجاوزی طولانی نخواهد بود و همه باید این پیام را درک کنند.

بعد از اعلام از سرگیری حملات انصارالله یمن علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و دریای عرب، آمریکا حملات خود را علیه این جنبش تشدید کرده است.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    1 0
    نه،خوانندگان عزیز، چشمهایتان مشکلی ندارد. درست خوانده اید: انصارالله شرکتهای نفتی آمریکایی را تحریم کرده است.
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    0 0
    حتی یک درصد هم؟ بابا این آمریکایی ها هم گناه دارند. بزرگواری کنید و بگذارید لااقل این یک درصد را لطمه بزنند.
  • IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    0 0
    اوه اوه کمر آمریکا می شکنه به عواقبش فکر کردین ؟ خخخخخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس