کد خبر 1698492
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲
راهور

جانشین پلیس راهور گفت: ۷۰۰ دانشجوی تربیت‌یافته در دانشگاه علوم انتظامی به‌طور نامحسوس در اتوبوس‌ها حضور دارند تا اگر راننده‌ای تخلفی مرتکب شود، اولین پاسگاه به‌طور فوری مطلع شود.

به گزارش مشرق، سردار حسن مومنی، جانشین رئیس پلیس راهور فراجا، درباره مأموریت دانشجویان مأمور به کنترل تخلفات در حمل و نقل عمومی اظهار کرد: یکی از وظایف پلیس، کنترل نامحسوس خودروهای حمل و نقل عمومی است. در این راستا، ۷۰۰ دانشجوی تربیت‌یافته در دانشگاه علوم انتظامی به‌طور نامحسوس در اتوبوس‌ها حضور دارند. این دانشجویان که به‌عنوان بازرسان نامحسوس پلیس راهور فعالیت می‌کنند، به‌صورت نامحدود در این خودروها قرار می‌گیرند و تخلفات رانندگان را گزارش می‌کنند.

وی افزود: اگر خدای نکرده راننده‌ای تخلفی مرتکب شود، اولین پاسگاه به‌طور فوری مطلع می‌شود. حتی در مواردی که نیاز باشد، از ادامه تردد آن راننده جلوگیری خواهد شد و یا راننده‌ دیگری جایگزین می‌شود. این اقدامات در سراسر کشور و در تمام مسیرهای حمل و نقل عمومی انجام می‌شود.

سردار مومنی تأکید کرد: جدا از این، مردم نیز در صورت مشاهده تخلف، می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۱۲۰ تخلفات را گزارش دهند. در راستای گسترش این اقدام، تعداد بازرسان نامحسوس امسال به ۴۰۰۰ نفر رسیده است. این بازرسان به‌صورت کاملاً مردمی و داوطلبانه در این مأموریت‌ها مشارکت دارند و عملکرد خوبی از خود نشان داده‌اند.

وی در پایان گفت: هدف ما از این برنامه، ایجاد امنیت و نظم بیشتر در حمل و نقل عمومی است تا مردم با خیال راحت از این خدمات استفاده کنند. امیدواریم با همکاری بیشتر مردم و مسئولین، شاهد کاهش تخلفات و افزایش کیفیت خدمات حمل و نقل عمومی باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
    0 0
    تشکر از پلیس
  • IR ۱۴:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
    0 0
    احسنت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس