کد خبر 1687397
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
گل‌محمدی در آستانه جدایی از فولاد

بعداز اظهارات هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان، یحیی گل‌محمدی سرمربی این تیم تصمیم گرفته از سمت خود استعفا دهد.

به گزارش مشرق، بعد از شکست دو بر صفر فولاد خوزستان برابر خیبر خرم‌آباد در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، یحیی گل‌محمدی در نشست خبری عنوان کرد: "ما زمانی به این تیم باختیم که در نقل و انتقالات با آنها وارد معامله شدیم. به نظرم این مسئله روی عملکرد تیم ما تأثیر گذاشت و در نهایت باعث شد نتیجه را واگذار کنیم".

بعد این اظهارات هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در مصاحبه با یکی از برنامه‌های تلویزیونی پاسخ تندی به سرمربی تیمش داد که این موضوع با ناراحتی یحیی گل‌محمدی همراه شده است.

یکی از نزدیکان یحیی گل‌محمدی درباره این موضوع گفت که او به خاطر اظهارات نصیرزاده بسیار ناراحت شده و تصمیم به استعفا گرفته و شنبه بعد تمرین تیمش استعفای خود را رسما تقدیم هیات‌مدیره باشگاه فولاد خواهد کرد تا آنها درباره ادامه همکاری سرمربی تیمشان تصمیم بگیرند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    1 0
    قهریا نازمحمدی باز قهر کرده و استعفا داده فقط حواسش نبوده اینجا فولاده و پرسپولیس نیست که نازشو بخرن و 10 میلیرد بذارن رو رقم قراردادش. اول هر فصل با پرسپولیس 40 میلیارد قرارداد میبست تا اخر فصل رقم قراردادش بالای 100 میلیارد میشد از بس قهر میکرد و هر بار 10 میلیارد به مبلغ قراردادش اضافه میکردن تا برگرده.البته این جدا از حق دلالیشه هر فصل میتونست 5تا بازیکن بگیره و خودش بره با بازیکن مذاکره کنه اکثرا مدیر برنامه های بازیکنا هم ارکا ایرانیان بود که شرکت ایجینتی خودشه
  • IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    2 0
    خو بره بهتره برا فولاد هم.. واله بخدا با ایی کاراش بختش هم خفتیده بید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس