کد خبر 1687195
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱
ترکیب استقلال و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

باشگاه استقلال طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مذاکرات فشرده‌ای با مربیان مطرح فوتبال جهان داشته‌ایم.

به گزارش مشرق، باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

در روزهای اخیر مذاکرات فشرده‌ای میان مدیران ارشد باشگاه استقلال و مربیان و مدیر برنامه تعدادی از مربیان مطرح فوتبال جهان برگزار گردید تا نحوه همکاری و پیشنهادات آنها به صورت رسمی بررسی شود.

با اتمام گام نخست مذاکرات که توسط تاجرنیا رییس هیات مدیره و علی نظری جویباری مدیر عامل انجام شد، نتایج مذاکرات در جلسات شنبه و یکشنبه هیأت مدیره باشگاه استقلال مطرح و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص گزینه‌های مربیگری انجام خواهد شد تا گام دوم مذاکرات نهایی میان مدیران ارشد باشگاه و گزینه‌های مربیگری استقلال به منظور عقد قرارداد و شروع همکاری انجام شود.

به اطلاع هواداران محترم می‌رسانیم به منظور جلوگیری از هرگونه کارشکنی و دخالت‌های واسطه‌های غیر رسمی، سیاست هیأت مدیره باشگاه انجام مذاکره در فضایی آرام و بدون سر و صدا بوده و قطعا در ادامه مسیر این هدف با جدیت دنبال خواهد شد، بر این اساس از هواداران فهیم باشگاه استقلال خواهشمندیم بدون توجه به نام‌های مطرح شده و گمانه‌زنی‌های اخیر اجازه دهند همچنان مسیر مذاکرات در سکوت کامل خبری سپری شود تا بهترین اتفاق ممکن برای باشگاه بزرگ استقلال رقم بخورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • CN ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    بزودی مدیران کار بلد و باکفایت ، یک مفلس و بیکار جدید میارن تا از کشور ثروتمند ایران چند میلیون یورو بگیره و پس از پرداخت شیتیل، خیلی زود با خوشحالی به کشورش برگردد!
    • ... IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 0
      مرگ بر این فوتبال فاسد از همه رنگ + فدراسیون فاسد فوتبال
  • خجالت برای مسنولان IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    بی خاصیتهای دزد ... خجالت بکشید ... با این اوضاع کشور ... مجلس کجاست ؟! .... مسنولانی که برای مصوبه ی دادن بیست میلیون به یک کارگر زحمتکش ، جانشان در میآید و سکته میکنند !! ... اما چشمشتان رو بروی این مفاسد چند صد میلیاردی بسته اند !!!
    • ... IR ۱۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 0
      مرگ بر این فوتبال فاسد از همه رنگ + فدراسیون فاسد فوتبال
  • میلاد IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    0 0
    اول برید به ریخت و پاس های پرسپولیس و سپاهان و تراکتور برسید بعد بیاید چرت و وپرت بگید
    • CN ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 0
      همه تیم‌ها دارند از فشار مثلاً هواداران ضربه میخورند
    • ... IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 0
      مرگ بر این فوتبال فاسد از همه رنگ + فدراسیون فاسد فوتبال
  • IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    1 0
    چند باربیاید از مربی های خارجی تیغ زده بشوید چرا پول بیت المال را به‌ مربی های بنجل خارجی میدهید که حتی نصف سرمربي داخلی هم کارآیی ندارن دست برداريد باهمین بختياري زاده‌ تا پایان فصل ادامه دهيد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس