کد خبر 1687099
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۶
قاچاقچی ماینر در سرعین جریمه شد

مدیرکل تعزیرات جکومتی استان اردبیل گفت: قاچاقچی ماینر در تعزیرات حکومتی سرعین به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش مشرق،علی رحیمی آذر گفت: پرونده نگهداری ۶ دستگاه استخراج رمز ارز و ۱۰ دستگاه فن خنک کننده قاچاق، یک دستگاه سوئیچر و یک دستگاه مودم به ارزش ۲ میلیارد و ۶۶۶ میلیون ریال در شعبه ویژه قاچاق تعزیرات حکومتی سرعین رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده، متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۶۶۶ میلیون ریال جریمه نقدی، معادل ارزش تخلف محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل گفت: مأموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان سرعین این تخلف را از یک واحد مسکونی در سرعین کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

رحیمی‌آذر پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را زمینه‌ساز اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و بیان کرد: برخورد با فرصت‌طلبان، سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های سیستم قضائی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    2 0
    شما چه تصمیمی برای سفارتخونه هایی که با پول و برق کشور ما دارن رمز ارز استخراج میکنن و به ریش ما قاه قاه میخندن چکار کردین؟سفارت هلند رو که فراموش نکردین؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس