سردار سلامی: سپاه در عاشورای ۶۱ هجری به دنیا آمد

فرمانده کل سپاه گفت: تجربه تاریخی به نشان داده برای اینکه بتوانیم بر سرنوشت تاریخی خود حاکم باشیم باید قدرتمند باقی بمانیم.

به گزارش مشرق، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین الحاق ناو پهپادبر شهید باقری یه ستاد نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و خیر مقدم به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و وزیر دفاع و خانواده‌های شهدا گفت: استقلال یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است؛ استقلال به مفهوم سلب تاثیر اراده سیاسی دشمن یا غیر دشمن در سرنوشت این ملت.

وی افزود: امام عزیز با انقلاب شکوهمند خود مشعل‌های پرفروغ استقلال این کشور را برافروخت و سلطه مستکبران به خصوص آمریکا را پایان داد و ملت را به سمت نور هدایت کرد و استقلال را برای ملت به ارمغان آوردند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه وقتی تاریخ را ورق می‌زنیم ملت ایران را در عبور از گردنه‌هاس سخت و نبردهای و خطرناک سربلند می‌بینیم، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی آمریکا هیچ‌گاه نتوانست استقلال سیاسی کشور را تحمل کند چرا که ایران کشور بزرگی است و جمعیتی مستحکم و معتقد و مومن به استقلال خویش دارد.

فرمانده کل سپاه پاسدارن ادامه داد: در صفحات تاریخ فتنه‌ها، تحریم‌ها، جنگ اطلاعاتی، عملیات‌های رسانه‌ای قدرتمند، ترور، وحشت و ... نشانه‌های تلاش دشمنان برای از بین بردن این حس استقلال طلبی و آرمان خواهی ملت ایران است.

وی افزود: تجربه تاریخی به نشان داده برای اینکه بتوانیم بر سرنوشت تاریخی خود حاکم باشیم باید قدرتمند باقی بمانیم.

سردار سلامی با تأکید بر اینکه زورگویان دنیا تلاش می‌کنند قدرت را از ملت‌ها بگیرند و آنها که اراده ندارد، مجبور به تسلیم‌اند و آنها که اراده دارند اما قدرت ندارند، جنگ به آنها تحمیل می‌شود، تصریح کرد: آنها که هم اراده و قدرت دارند به آرامش می‌رسند و دارای بازدارندگی هستند و ما این مفهوم را در قلب ملت بزرگ ایران می بینیم که این ملت قدرت و اراده توامان را انتخاب کرده تا هم مستقل بماند.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: ما سر ستیز با هیچ دولتی که او را به رسمیت می‌شناسیم نداریم و ما هیچ کشوری را تهدید نمی‌کنیم اما در برابر تهدیدهای هیچ قدرتی نیز سر خم نمی‌کنیم.

وی تصریح کرد: ملت ایران توانسته تا تهدید را به فرصت بدل کند و از چالش‌های بزرگ عبور کند. ایران قدرت کافی برای خنثی کردن تحریم‌ها را دارد و این ناشی از رویش بی‌کرانه این ملت مبتنی بر فرصت‌های خویش است.

فرمانده سپاه پاسداران افزود: هر کشتی در دریا بخشی از هویت ما است و ایجاد توانایی دفاع الزامی از ساخت قدرت در جامعه ما است و ناو پهپادبر شهید بهمن باقری از همین فلسفه عمیق نشانه می‌گیرد.

سرلشکر سلامی با بیان این که مجبوریم قابلیت‌های خویش در دفاع از نزدیک در دور دست‌ها را فراهم کنیم، خاطرنشان کرد: ما اصل تعامل و ایجاد ترتیبات منطقه‌ای را می‌پذیریم و آن را از ترجیحات روابط خود در عرصه بین المللی قرار می‌دهیم و توسعه توانمندی‌های ما تهدیدی برای هیچ یک از همسایگان ما نیست‌.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: کسانی که در غزه و کرانه باختری ساکن‌اند صاحبان اصلی آن سرزمین هستند و آنهایی باید این سرزمین را ترک کنند که این سرزمین مادری مردم فلسطین را غصب کرده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 30
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 23
  • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    30 4
    قطعا با افزایش قیمتها و کاهش درامدها
    • IR ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      20 4
      پدر مردم درآوردید
    • IR ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      17 3
      له له شدیم
    • DE ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      11 2
      نه با انتصاب مدیرهای غیر قانونی.
    • IR ۱۳:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 1
      سپاه اگه نبود باید با داعشی جماعت میجنگیدیم برای دفاع از ناموسمون!!!
    • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      1 1
      اونوقت که به هر کسی رای میدید باید منتظر این هم باشید!
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    27 3
    لطفا بفرمایید کدام تحریم را خنثی نمودید؟؟؟ فروختن نفت ۴۰ درصد زیر قیمت جهان هنر نیست....
    • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      13 3
      برا ما خیری نداره
    • IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      1 0
      بجای مذاکره باید تحریم را بی اثر ساخت....
    • DE ۲۳:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      1 0
      شما بگو با مذاکره کدوم مشکل رو حل کردی؟ ریختن بتن تو قلب راکتور هنر نیست.
  • IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    10 3
    بله
  • IR ۱۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    15 3
    سکه شده شصت میلیون تومن به فریاد مردم برسید
  • مجید IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    9 2
    درود سردار خدا قوت ، ولی شرایط اقتصادی ،فرهنگی واجتماعی به خوبی کنترل نشد .فشارها مشهود است اول وضع اقتصادی
  • IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    14 3
    مردم بریدن
  • US ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    8 3
    با تحریم همه ی انرژی، منابع و استعدادهاتون رو مصرف میکنیم.
  • سورنا سردار ایران زمین 🇮🇷 NL ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    4 19
    اگر سپاه نبود ، میهن هم نبود . تا می توانید سپاه پاسداران ایران زمین را تقویت و مجهز و نیرومندتر کنید . انشالله.
  • IR ۱۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    11 7
    با تولید انبوه جهان را شگفت زده کنید
    • IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      3 4
      دمت‌گرم.
  • عباس IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    18 3
    یک نظامی نباید اینقدر صحبت کند.
  • IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    17 3
    مشکل ایتجاست بزرگترین ومهمترین ویژگی که اقتصاد رو ندارید
  • مهرداد IR ۱۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    4 0
    شما دلار رو بیار پائین بعدا حرفها رو باور می کنیم
    • IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 1
      دلار را دارودسته همتی باید بیارن پایین
  • غیر قابل انتشار DE ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    3 1
    خدمت سردار سلامی ارادت دارم، اما عزیزم، ما چند معاون غیر قانونی در پاستور داریم و بقیه حضرات هم معلوم نیست چه کار می کنند. حالا چگونه قرار است با این اوضاع، ایران مهارت کافی برای خنثی کردن اثرات تحریم دشمنان را بدست بیاورد؟
  • Ali IR ۰۹:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    4 1
    بله بله از میزان دریافتی حقوق و سفره ما میشه فهمید
    • IR ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      0 1
      دولت باید جواب بدهد!!! سپاه مسئول تامین امنیت مردم است. همین سپاه اگه نبود باید با کومله و جیش العدل میجنگیدی
  • Ali IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    4 1
    من در سوپرمارکت کار میکنم چه خانواده های شرمنده جلوی جمع و بچه هاشون دیدم برا خودتون که اوضاع خوبه ولی مردم له شدند
    • IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      1 1
      وضع اقتصادی را دولت نابود کرده!!!
    • IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
      1 2
      وضع اقتصادی را دولت نابود کرده!!!! سپاه امنیت مردم را تامین میکنه همین سپاه اگه نبود باید جلوی سوپرمارکت با داعشی ها میجنگیدی....
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
    3 0
    هزینه تحریم روی ملته
  • DE ۰۳:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    0 0
    بله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس