کمک مالی کشورهای ناتو به اوکراین از ۱۹۰ میلیارد دلار گذشت

بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، کشورهای عضو ناتو بیش از ۱۹۰ میلیارد دلار در سه سال گذشته به اوکراین کمک کرده‌اند که بیش از نیمی از این مبلغ از سوی آمریکا تامین شده است.

به گزارش مشرق، بر اساس داده‌های موجود، از فوریه ۲۰۲۲ تا اواسط ژانویه سال جاری میلادی، ۳۲ کشور عضو ناتو در مجموع ۱۹۱.۲ میلیارد دلار برای اوکراین تامین کرده‌اند که ۴۳.۳ میلیارد دلار آن برای هزینه‌های ویژه، ۱۳.۴ میلیارد دلار دیگر برای کمک‌های بشردوستانه و ۱۳۳.۴ میلیارد دلار هم برای سلاح بوده است.

به نقل از خبرگزاری نووستی، بر اساس داده‌های آماری، آمریکا ۵۴ درصد از کل این مبلغ یا ۱۰۳.۸ میلیارد دلار را تامین کرده که ۶۸.۹ میلیارد دلار آن صرف خرید تسلیحات و ۳.۷ میلیارد دلار دیگر آن صرف کمک‌های بشردوستانه برای اوکراین شده و واشنگتن را به اصلی‌ترین تامین کننده در این حوزه‌ها برای اوکراین بدل کرده است.

کمک آلمان به اوکراین ۱۷ میلیارد دلار است که ۸.۹ درصد مجموع کمک از سوی کشورهای عضو ناتو را شامل می‌شود. همچنین انگلیس نیز ۷.۷ درصد یا ۱۴.۸ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است.

بودجه هر یک از کشورهای دیگر عضو ناتو کمتر از ۵ درصد از کل کمک‌های تخصیص یافته بوده است. براساس آمارهای موجود، ۱۰ کمک کننده بزرگ شامل کانادا با ۸.۳ میلیارد دلار، دانمارک با ۷.۹۵ میلیارد دلار، هلند با ۷.۵ میلیارد دلار، سوئد با ۵.۳ میلیارد دلار، فرانسه با ۴.۸ میلیارد دلار، لهستان با ۳.۹ میلیارد دلار و نروژ با ۳ میلیارد دلار قرار دارند.

بر اساس آمار و داده‌های موجود، ۲۲ کشور دیگر عضو ناتو هم در مجموع ۱۴.۸ میلیارد درلا یا ۷.۷ درصد از این کمک‌ها به اوکراین را تامین کرده‌اند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس