کد خبر 1682218
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
پزشکیان

رئیس جمهور گفت: نکته اصلی و محوری برای ما رسیدن به نصابی از ظرفیت تولید برق است که بتوان با تکیه بر آن دوره پیک مصرف تابستان سال آینده را به شکل مطلوب مدیریت کرد.

به گزارش مشرق، جلسه پیگیری تسریع در اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر با تمرکز بر نیروگاه‌های برق خورشیدی، به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل شد.

در ادامه پیگیری اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر، در این جلسه معاون انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق وزارت نیرو (ساتبا)، مدیرعامل گروه مالی گردشگری، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارش‌هایی از مجموع اقدامات انجام شده در زمینه اجرای تصمیم دولت برای احداث حداقل ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق از این محل ارائه کردند.

پزشکیان پس از استماع این گزارش‌ها اظهار داشت: نکته اصلی و محوری برای ما رسیدن به نصابی از ظرفیت تولید برق است که بتوان با تکیه بر آن دوره پیک مصرف تابستان سال آینده را به شکل مطلوب مدیریت کرد.

وی افزود: بهترین روش برای پیشبرد اجرای این تصمیم این است که یک کنسرسیوم با محوریت معاونت انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق وزارت نیرو و با مشارکت مجموعه‌های مالی و بانکی و همه بخش‌هایی که قصد و انگیزه مشارکت در احداث نیروگاه‌های بزرگ و کوچک خورشیدی دارند، تشکیل شود تا به شکل یکجا و کلی برای خرید پنل‌های خورشیدی اقدام کند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: کنسرسیوم مذکور به‌روزترین و مناسب‌ترین پنل‌ها و تجهیزات نیروگاهی مورد نیاز را با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت تامین و در داخل میان مجریان توزیع کند تا کار در سریع‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه و بهترین کیفیت اجرا شود.

بر این اساس مقرر شد شیوه‌نامه اجرای این تصمیم در جلسه‌ای به میزبانی سازمان برنامه و بودجه تدوین و در جلسه دیگری با حضور حاضران فعلی و به ریاست رئیس جمهور، برای اجرا به تصویب نهایی برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 7
  • غیر قابل انتشار: 1
  • DE ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    براق گران و کم بازده. شب ها از کجا تامین انرژی می کنید؟
  • IR ۱۷:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    آفرین بهترین روش حتی بهتر از راکتور های پر خطر هسته ای.بخصوص که تو کویر بزرگ ایران هم بهترین جا برای این کار است
  • IR ۱۷:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    بهترین رئیس جمهور تاریخ هست . حیف قدرت طلب ها و بسیجی ها نمیذارن کار کنه
  • علی IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    به مرتضی علی قسم۶ تا موز دوتا بسته توت فرنگی کوچیک دو کیلو شلغم شده ۵۰۰ هزار تومن..دوست ندارم این حرفو بزنم.کسی خدارو تو این سیستم قبول داره
  • IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    شخص پزشکیان را دوست دارم ...شخصا ..بهش توهین نشه ...
  • همرزم هادی IR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    جناب پزشکیان لطفا"اززمین های غیر قابل کشت استفاده کنید برای شهرکهای نیروگاهی خورشیدی ؟متاسفانه باوجود زمینهای بسیار که قابلیت کشت ندارند دارند اززمینهای خوب استفاده میکنند حیف است از آن طرف بیفتیم
  • mostafa IR ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    با کدوم پول با کدوم تکنولوژی تحریمیم کسی نمیاد حتی چین ریسک نمیکنن خودمون گیر انداختیم تو تحریم و شعار میدیم
  • ایرانی IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    خروجی این جلسات مصداق نشستند وگفتند وبرخاستند است اگربیماارستان بم که30سال پیش شروع شده برق هم درست میشه
  • طرفداراش جواب بدهند IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
    0 0
    گوشت قیمتش چنده مردم؟ برنچ چنده؟ خونه چنده؟ ماشین چنده؟ دلار چی بود چند شده؟ اونایی که بهش رای دادن، جواب بدن!
  • ناظر DE ۰۰:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    بسیار هم عالیه
  • IR ۰۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    آقای دیمی علمی اگر توانایی اداره کشور را نداری بگو کسی تو را مواخذه نمیکند مردم چقدر باید تورم را تحمل کنند
  • حاجی از سه راه جوبشور قم IR ۰۱:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 4
    رئیس جمهور دانا
  • IR ۰۶:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    1 0
    برق خورشیدی را سرلوحه کارتان قرار دهید
  • IR ۰۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    شما وام بی بهره بده، من خودم دیگه تابستون یک وات برق از شما نمیگیرم. اصلا کنتور رو قطع میکنم میندازم توی کوچه. داریم میشیم مثل لبنان که دولت فقط دو ساعت در روز میتونه برق بده! باید روی پای خودمون وایسیم
  • کارشناس IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    0 0
    با قدرت حمایتت میکنیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس